wawe 3 uygulamalarını en kolay yüklemeeeeeeek dalınn içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
wawe 3 uygulamalarını en kolay yüklemeeeeeeek dalınn içeri
arkadaşlar şimdi tesadüfen bişey denedim tuttu nemi yapıyos kiesi açıyos kullanıcı adımızla oturum açıyos mümkünse yeni bi isimlen yapalım ben öyle yaptım üstten wawe 3 ü seçiyos istediğimis uygulamayı indiriyoss hiç bir şeyi kapatmadan telimizi usb ye balıyos bağlandıktan sonra alttan samsung apps ye tıklıyos indirdiklerime tıklıyos ve tele uyumlu olanlar yeşil olarak yükle çıkıyo basıyos yükleniyo biçok şey yükledim ama tin tin uyumsuz gözüküyo ona üsüldüm hadi kolay gelsin:aha:

----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:17:19 ----------

ayyyy sfx camerayı da indirin süper bişi

----------Eklendi @ 00:41:13 ---------- Yazıldı @ 00:20:12 ----------

gorilla temada var onuda yükledim ama ilk açılıştaki muz ilginç menüdeki sadece emzik emiyo başka bişey göremedim

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Heyecan yapmışsın belli :D :D

Bkz. Ayy sfx camera :D :D

kajal3636

kajal3636

Üye
bu teknık daha once anlatılmısdı zaten bedava olan vawe3 uygulamalarını ındırıp kıes ındırıklerımde tutuorduk bayadır :) genede tesekkurler ;)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hatırlamış olduk tekrardan teşekkürler

feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
walla bende yenibişey buldum sandım ama napayım takır takır yüklenince aha şimdi samrung gördü gününü demiştim ama olsun bu saatten sonra hani ne derler Ayıdan bir tüy koparalım misali ne koparırsak kar misali ama çok heyecanlandım yaw :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
walla bende yenibişey buldum sandım ama napayım takır takır yüklenince aha şimdi samrung gördü gününü demiştim ama olsun bu saatten sonra hani ne derler ayıdan bir tüy koparalım misali ne koparırsak kar misali ama çok heyecanlandım yaw :)

olsun no problem :)

feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeş yani şu forumda 2 ile 0 yanyana gelmesin herkes oraya odaklanıyo naparsın herkesin beklentisi aynı yenilik istiyo ilk aldığım telefon ericsson a 1018 idi arkadaş bişey bulmuştu yazıyosun senin tele gidiyo hadi ya o ne öyle dedim kod giriyosun oluyo falan yaptık oldu yani sms vay be adamlar neler yapıyo falan şimdide nerden nereye geldik hey gidi günler be nede çabuk geçiyo

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
eywallah kardeş yani şu forumda 2 ile 0 yanyana gelmesin herkes oraya odaklanıyo naparsın herkesin beklentisi aynı yenilik istiyo ilk aldığım telefon ericsson a 1018 idi arkadaş bişey bulmuştu yazıyosun senin tele gidiyo hadi ya o ne öyle dedim kod giriyosun oluyo falan yaptık oldu yani sms vay be adamlar neler yapıyo falan şimdide nerden nereye geldik hey gidi günler be nede çabuk geçiyo

kızılötesi zaman nerdesin yılan oyunu oynamaya çalışmak süperdi ya rekor kırmak :)

----------Eklendi @ 14:22:34 ---------- Yazıldı @ 14:22:06 ----------

yok aga bırakacam bu akıllı telleri 3310 alacam :)

feyzammm

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
:) zamanında 240 liraya almıştım 3310 ama simdi çöp oldu ancak t65 in tadını hiçbirinde bulamadım o başkaydı 1 aylık teldi inegölde bankada çaldırmıştım 9 ay sonra elazıgdan gerı gelmişti vay be ulan bu telefoncular soydu bızı ya hiç vermediysem 25 . 30 bin vermişimdir şimdıye kadar noldu simdi waweyi beyenmiyos t65 nireeee xperia nire yada wawe insanoğluna harbi yaranılmıyo bea böylece eski gûnlerede gittik ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt