wawe 1 ıcın 2.0 yukleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
wawe 1 ıcın 2.0 yukleme
merhaba arkadaslar ben bundan once sony erıcsson kullanıodum ama samsunga gectım fakat aradıgımı bulamadım acıkcası 2.0 ın turkıye ıcın gelmesını beklıorum ama gelecek gıbı gorunmuo nese konuya gelelım wawe 1 ıcın 2.0 yuklersem telefon acılmaması yada baska sorunlar cıkar mı ?? 2.0 ın gerı donusu var mı ? 2.0 ı nasıl yuklerım acıkcası bu konuda hıc bır bılgım yok benı bılgılendırırsenız cok memnun kalırım ...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
merhaba arkadaslar ben bundan once sony erıcsson kullanıodum ama samsunga gectım fakat aradıgımı bulamadım acıkcası 2.0 ın turkıye ıcın gelmesını beklıorum ama gelecek gıbı gorunmuo nese konuya gelelım wawe 1 ıcın 2.0 yuklersem telefon acılmaması yada baska sorunlar cıkar mı ?? 2.0 ın gerı donusu var mı ? 2.0 ı nasıl yuklerım acıkcası bu konuda hıc bır bılgım yok benı bılgılendırırsenız cok memnun kalırım ...

söylediğin herşeyi yapman mümkün bada 2 yüklemek için http://www.maxicep.com/bada-os-gene...kan-fwler-guncelleme-07-03-2012-a-576228.html buradaki güncel cfw leri takip edebilirsin tekrar bada 1.2 ye dönmek için de bu konudan yardım alabilirsin http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/wave-s8500-bada-1-0-2-orjinal-firmware-donus-604641.html

maxirabit

maxirabit

Üye
Halen çıkmadı mı 2.0?
Eyer çıkmadıysa iyi dayanıyorsunuz,ben bile ilk aldığım da ozamanlar,bu gün,yarın çıkacak diyordu sam amca.

ceycey111

ceycey111

Üye
Halen çıkmadı mı 2.0?
Eyer çıkmadıysa iyi dayanıyorsunuz,ben bile ilk aldığım da ozamanlar,bu gün,yarın çıkacak diyordu sam amca.

Türkiye için çıkmadı ama telefonunda bada 2 olmayan çok azdır :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Türkiye için çıkmadı ama telefonunda bada 2 olmayan çok azdır :D

badatr ye uzun süredir girmiyorum zaten:)
o bada 2 başıma neler açmamıştı ki:D ilk yakan,brick yapan bendim ilk beta bada 2.0 çıktığın da. Ondan sonra akıllanmıştım ama brick olunca iş işten geçti forumda aklımda kalanlarla yardım ettimde bağri o işe yaradı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...