Wave'nin Hesap Makinesindeki Saklı Kalan Özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kademxx

kademxx

Üye
    Konu Sahibi
Wave'nin Hesap Makinesindeki Saklı Kalan Özellik
Arkadaşlar Hiç düşündünüz mü bizim telefonumuzun hesap makinesi var ama neden gelişmiş özelliklere sahip değil diye, mutlaka diyeniniz olmuştur diye düşünüyorum. Bu özelliği şans eseri buldum. telefonunuzun hesap makinesi bölümüne giriyorsunuz. Daha sonra telefonu yan çeviriyorsunuz gizli kalan bölüm ortaya çıkıyor. meğer ne maharetli bir hesap makinesi varmış :)

frager

frager

Üye
Ufacık-Tefecik İçi dolu özellik :D (Meğer bizim bada ne maharetliymiş :ehe

kademxx

kademxx

Üye
    Konu Sahibi
aslına bakarsan ben kullanmıyorum ama hoş yani böyle bir özelliğini olması :)

eaagent

eaagent

Üye
yok baba yok bu badanın özellikleri bitmicek hergün tane daha çıkıo :D Artık sevgilimzle konuşurken ekranı yana çevrince yanımızda belrcek :D

mavrick

mavrick

Üye
ooohhoo siz uyuyosunuz ben teli ilk aldığımda onu farkettim hatta cos sin leri direk hesaplayıp sınavdan tam puan aldım,bugün x10 inceledim bu özellik yok ,android tutturuyo millet badanın birçok akıllı ui özellikleri ne androidde var ne symbianda bada forever ,badadan sıkılanlarada yuuuuh diyorum:aha:birde tabi millet o can sıkıcı symbiana alışınca böyle esnek bir sistem görmeyince bende dahil keşfetme duyguları köreliyor:ehe

burakburti

burakburti

Üye
abi siz teli aylık mı elinize alıyonuz anlamadım ilk gunden butun özelliklerinin keyfini yaşadım neyse bilmiyenler için ii oldu =)

• Beğen
Tepkiler: hegomania
akdenizx

akdenizx

Üye
Aaa ne de marifetli bir cihazmış :) Çok teşekkürler hiç aklıma gelmemeişti bu kadarı doğrusu

eaagent

eaagent

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 781071, babay22 ve akdenizx
babay22

babay22

Üye
samsung a aşık olacağım aklıma gelmemişti ehe

illegend66

illegend66

Üye
bunu öğrendiğim iyi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt