arkadaşım sen karamsarlığa itiyosun bazı uygulamaları çalıştıramaz diyosun hangi uygulamalar bunlar bilgin varsa söyle zaten bada nın en iyi donanıma sahip telefonu s 8500 söylede umutlanmayalım samsung böyle bi açıklama yapmadı çünkü dört gözle bekliyorum bada 2.0 teşekkürler kardeş şimdiden
Benim uygulamalardan falan bahsettiğim yok.
Bada 2.0 ile NFC gelecek, NFC(Near Field Communication) bir chip e ihtiyaç duymaktadır ve bu chip şu andaki hiçbir Wave serisi telefonda yoktur.
NFC nin ne olduğuna ve nasıl çalıştığına bu chip üretimine samsungun başladığına ve 2011 il beraber telefonlarına koyacağına dair kaynak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biraz İngilizceniz varsa anlaşılması gayet basit bir metin.
Bunun dışında başka şeylerde varda onlar şu an belgeleyemediğim şeyler. Yoksa onları da yazardım.
Samsung Bada 2.0 ın özelliklerini geçenlerde Seul Develloper Day de açıkladı ve oradaki belirtilen özelliklerle Wave in mevcut donanımlarını biraz karşılaştırın Samsung un bir şey açıklamasına gerek yok bir donanım varsa vardır yoksa yoktur.
Ayrıca 6-7 ay sonra çıkacak birşeyi bugün konuşmak gereksiz bir iş. Daha da yazmayacağım Bada 2.0 ile ilgili
Kolay Gelsin