WaveDroid !

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
WaveDroid !
Adındanda anlaşıldığı gibi Wave + Android !

Bu olay hakkında araştırma yapan var mı ? Aşağıda resimleri var

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
O bir projeydi Gizli kalması gerekiodu Yeternce destek alınamaynca açığa sürdüler ve projnn bitti yazılmstı

--------------- Ekleme ---------------

O bir projeydi Gizli kalması gerekiodu Yeternce destek alınamaynca açığa sürdüler ve projnn bitti yazılmstı

buda geerklı acıklama

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Ah be umutlanmıştım

cezalper

cezalper

Üye
Tüh yaa :( gzl olurdu...

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Tabiki çok güzel olurdu yakışmıstıda :D umudmuz 2.0 olck :D

cezalper

cezalper

Üye
Evet 2.0 çok iyi çıkış yapıcak diyolar görücez ama çok zaman var yaa :D biraz daha erken olsa keşke :D

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Evet 2.0 çok iyi çıkış yapıcak diyolar görücez ama çok zaman var yaa :D biraz daha erken olsa keşke :D

Yapma abi ya formda konu actm ciks tarhi acklandi 15 subatta ne kaldiki suna yiln 2. yarsi deniodu 2 ayi oldu daha ne yapsn adamlar

cezalper

cezalper

Üye
Pardon kardeşim ben açtığın konuyu okumadığım için bilmiyorum oyleyse çok iyi az kalmş :)

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
onemli değil dostum

aydink_1903

aydink_1903

Üye
İnsanları böyle beklentilere sokmayım sonu hayal kırıklığı olur.

Evet Samsung Bada 2.0 ı 15 Şubatta MWC de tanıtacak, büyük ihtimalle yeni bir High-End cihaz üzerinde, tıpkı Bada 1.0 ı geçen seneki MWC de s8500 üzerinde tanıttığı gibi. Bu cihaz da tıpkı Mayıs gibi Avrupada Haziran sonu gibi Türkiye de olur. Resmi FW de cihaz çıkmadan yayınlanmaz hatta cihaz çıktıktan 2-3 ay sonra yayınlanır. Tıpkı s8530 Kasımda Bada 1.2 ile çıkmasına rağmen s8500 da hala Official bir Bada 1.2 olmaması gibi.

Kısaca Bada 2.0 ı s8500 da Bada 2.0 ı görmeniz Kies güncellemesi ile en erken 2011 Temmuzudur. Betalarını Multiloader dan belki Mart gibi yüklemek mümkün olabilir.

Şunu da unutmamak lazım Bada 2.0 daki bazı fonksiyonları s8500 ın da kullanması mümkün olmayacak donanım eksikliği nedeniyle.

Olmayacak bir beklenti yaratmak doğru değil.

Kolay Gelsin

silver021

silver021

Üye
2.0 ın çıkması beni pek alakadar etmior ben 1.2 ylede bahtiyar olanlardanım :)

Trackmania

Trackmania

Üye
Hiö bişe anlamadım ama anladıgım kadarıyla andorid uygulamalrını waveye yüklüyorsun ? yanlışım varmı ?

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Hiö bişe anlamadım ama anladıgım kadarıyla andorid uygulamalrını waveye yüklüyorsun ? yanlışım varmı ?

Yok abi oyle bsy sen yanls anlamssn fake bi haber yayilms wavedroid die waveye android os sistemi yuklenilmesi konsnda oyle bsyn olmadigini ackladk uygulama degl koca sistem :d tabiri caizse w810u s60 yapmak gibi bsy :d

Trackmania

Trackmania

Üye
waweyede androidgörünümü mükemmel olmus yaw D: s

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
yani s8500 bada os 2,0 tam teknik kullanamıcak mıyı z:(

:::burak:::

:::burak:::

Üye
İnsanları böyle beklentilere sokmayım sonu hayal kırıklığı olur.

Evet Samsung Bada 2.0 ı 15 Şubatta MWC de tanıtacak, büyük ihtimalle yeni bir High-End cihaz üzerinde, tıpkı Bada 1.0 ı geçen seneki MWC de s8500 üzerinde tanıttığı gibi. Bu cihaz da tıpkı Mayıs gibi Avrupada Haziran sonu gibi Türkiye de olur. Resmi FW de cihaz çıkmadan yayınlanmaz hatta cihaz çıktıktan 2-3 ay sonra yayınlanır. Tıpkı s8530 Kasımda Bada 1.2 ile çıkmasına rağmen s8500 da hala Official bir Bada 1.2 olmaması gibi.

Kısaca Bada 2.0 ı s8500 da Bada 2.0 ı görmeniz Kies güncellemesi ile en erken 2011 Temmuzudur. Betalarını Multiloader dan belki Mart gibi yüklemek mümkün olabilir.

Şunu da unutmamak lazım Bada 2.0 daki bazı fonksiyonları s8500 ın da kullanması mümkün olmayacak donanım eksikliği nedeniyle.

Olmayacak bir beklenti yaratmak doğru değil.

Kolay Gelsin

mesela hangi ozellik olmucak ?? tam bir bilgilendirme verirmisin dostum

ne yani simdi wave bada 2.0 alacak ama kismen ,bunu ben hicbir yerde okumadim kaldiki yeni oz hepsi yazilimsal donanim gerektiren bisey yok

İspanyol

İspanyol

Üye
arkadaşım sen karamsarlığa itiyosun bazı uygulamaları çalıştıramaz diyosun hangi uygulamalar bunlar bilgin varsa söyle zaten bada nın en iyi donanıma sahip telefonu s 8500 söylede umutlanmayalım samsung böyle bi açıklama yapmadı çünkü dört gözle bekliyorum bada 2.0 teşekkürler kardeş şimdiden

aydink_1903

aydink_1903

Üye
arkadaşım sen karamsarlığa itiyosun bazı uygulamaları çalıştıramaz diyosun hangi uygulamalar bunlar bilgin varsa söyle zaten bada nın en iyi donanıma sahip telefonu s 8500 söylede umutlanmayalım samsung böyle bi açıklama yapmadı çünkü dört gözle bekliyorum bada 2.0 teşekkürler kardeş şimdiden
Benim uygulamalardan falan bahsettiğim yok.

Bada 2.0 ile NFC gelecek, NFC(Near Field Communication) bir chip e ihtiyaç duymaktadır ve bu chip şu andaki hiçbir Wave serisi telefonda yoktur.

NFC nin ne olduğuna ve nasıl çalıştığına bu chip üretimine samsungun başladığına ve 2011 il beraber telefonlarına koyacağına dair kaynak.

Biraz İngilizceniz varsa anlaşılması gayet basit bir metin.

Bunun dışında başka şeylerde varda onlar şu an belgeleyemediğim şeyler. Yoksa onları da yazardım.

Samsung Bada 2.0 ın özelliklerini geçenlerde Seul Develloper Day de açıkladı ve oradaki belirtilen özelliklerle Wave in mevcut donanımlarını biraz karşılaştırın Samsung un bir şey açıklamasına gerek yok bir donanım varsa vardır yoksa yoktur.

Ayrıca 6-7 ay sonra çıkacak birşeyi bugün konuşmak gereksiz bir iş. Daha da yazmayacağım Bada 2.0 ile ilgili

Kolay Gelsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt