Telefon Tavsiyesi Wave723- x6 hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
Wave723- x6 hangisi ?
Önceden de konu açmıştım wave525i felan konuşmuştuk batman (abim) sağolsun bana çok yardımcı oldu playstation dan vazgeçtim bu yüzden x6 ile wave723 ikisinden birini alıcam karar veremedim ama müzik önemlidir wi-fi önemlidir kamera önemlidir ekran boyutu önemlidir ikisi aynı galiba ekran boyutu olarak 3.2 yeterli zaten sanal q klavyeyi de çok kullanırım o da önemlidir şarj da 2gün gitse yeterlidir gelelim ayrıntılara mesela wavede bluetooth 3.0 var multitouch var yanılmıyorsam ekran koruyucu bi kılıf var ekrana yapışan kutudan çıkıyo galiba numarayla rehberden kişi bulma özelliği de var işletim sistemi bada gelişmekte olan bir marketi var benim için önemli olan bir de soketler mesela nokianın sarj aletlerinin ucu hemen yamuluyo iki telefonda da kulaklık girişi var bu kulaklık girişlerinin de iyi olması lazım telefonu cebime koydugumda çıkmayacak yani sıkı tutması lazım kulaklığı hatta çıkarırken de zorlanıcak kadar :D başka telefonlar da önerebilirsiniz sınır 600tl bir de x6 tekno marketlere ne zaman gelicek haberi olan varsa. Yardımlarınızı bekliyorum fazla acelem yok.

--------------- Ekleme ---------------

Güncel..

Güncel..

Güncel..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tekrar merhaba kardeşim kimse yazmadığına göre ben yazayım bari umarım canlandırabilirim konuyu. X6 güzel telefon ama Wave 723'ün artıları daha kullanışlı gibi görünüyor. Yazdığın gibi Multitouch+Bluetooth 3.0 artılarının yanı sıra telefonu koruyan özel bir deri telefona monte edilmiş, ekranı korumak için güzel bir yöntem, ayrıca metal kasa olması da karizma katıyor telefona iphone gibi bir havası var zaten. X6'da video çekimi biraz daha iyi ama abartılacak kadar değil tabi ki, 3g var. Benim S5620 Monte'de de 3g var ama ayna niyetine kullanıyorum arkadaşlarımla görüşürken hepimizde var ama kullanmıyoruz 3g'yi, X6'nın işletim sistemi eskidi yani Wave723 ve çoğu dokunmatik telefonda olan 3 farklı ana ekran gibi özellikler mevcut değil ve malesef symbianın yeni sürümü olan symbian 3'e de yükseltmek mümkün değil X6'yı. Kısacası Sunduğu artılar günümüzde daha çok arandığından daha güncel yeni bir telefon olan, bilgisayar üzerinden de şarj olup bu konuda kolaylık sağlayan Wave723 diyorum ben.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sen de olmasan :D şimdi wave525 429tl wave 723 600 tl aradaki fiyat farkı 170 tl özellik olarak da wave525te 3g yok(kullanmayacağım bir özellik) wave723te var wave 723 5mp+flaş wave525 3.2mp flaşsız bir de ben wave 723un 3.3 ve ya 3.5 inç ekranı olmasını beklerdim çünkü ekran boyutu telefonun boyutu ile orantılı değil ekran küçük kalıyor bir de ses olarak wave723 daha iyi. wave 8500 fiyatları nasıl şuan?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ne demek görevimiz :) Emin değilim ama 850-950 tl arası bir fiyatı olması lazım Wave8500'ün. Dipnot: Wave8500'ü alırsan en az 5 sene rahatsın ;)

eagleneco

eagleneco

Üye
Kesinlikle Wave 723. 8500 a bakarsak aynı kameraya sahiptir diye düşünüyorum ve ben güzel fotolar çekiyorum. Yeterince program mevcut. Müzikçaların kulaklık ses kalitesi 5800xpress music serisinden daha iyi. Wave 723 özellikleri ve en önmelisi kullanım açısından kesinlikle nokiadan daha iyidir. X6 nın kapasitif ekran ve kaliteli kulaklıkdan başka 5800dan farkı ne. Kullanımı kabız bir symbian telefon.
işletim sistemi çok güzel ve stabil. Eğer bütçeyi arttıracaksan ve ekran büyüklüğü diyosan 8500 yerine 8530 da alternatiflerden. Farkı büyüklüğü ve ekranı süper clear lcd. Süper amoled daha parlak ve daha güzel bunuda unutma.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
600tl sınırım var soylemeyi unutmuşum wave 8500 beni aşıyor bu yüzden. Aslında samsunglar bana çok nazik telefonlarmiş gibi geliyor ben çok dikkatli kullanmıyorum telefonu yani sakarim biraz ama samsung alicam bu gidişle wave723 veya wave525. Wave serisinin başka telefonları da var galiba 533 felan bilen kullanan varsa yardımcı olun.

mw2turk46

Üye
ben wave723 kullanıyorum ve gayet memnunum.Bana eksi olarak görünen tek tarafı samsung appsteki uygulama azlığı.Tabi bu s8500 için geçerli değil.Belki biliyorsundur.İphone oyunları müthiştir işte s8500 için öyle oyunlar var.
Wave723 e de gelir inşallah.Wave serisi önerimdir.:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tabkide nokia x6 ;)

nokiadan sasma guzel insan :)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia dan sıkıldım artık ya sony veya samsung düşünüyorum ama x6yı da beğeniyorum inceledim telefonu x6yı 5800dan kamera ve ekran dışında farkı yok ama güzel telefon bir de ben 8gb istiyorum o da türkiyeye gelmedi teknomarketlere

karamneokurd

Üye
arkadaşım ben wave723 kullanıyorum kamera led flash farkı ve led ekranlı olması x6 dan da olmayan özllkler ama 3g önemli diyorsan x6 al bu arada x6 yla wavenın sarjları bir deil wave seni 3 gün götürür en az ben kullanıyorum çok memnununm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X6 Türkiyede artık mevcut, kdv dahil 680 tl. Ama paralel ithalat alırsan 550 tl. Ama Wave fiyat/performans olarak daha cazip geliyor. Multitouch var yani.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
x6 16 gb teknosa 700 tl ama ben 8gb istiyorum 8bile fazla ama

silver021

silver021

Üye
ben senin yerinde olsam 600 Ü bunlara vericegime 200 daha koyar s8530 alirim. seni deil 5 sene kullanmayi bilene 10 yilda yeterde artar bile. ben wave s8500 kullaniorum kilifa dahi gerek yok 5 aydir kullaniorum ekranda yada arkasinda tek cizik yok. s8530 bu kadar ucuzken al derim.

free

free

Üye
723 De ve x6da facebook video izleniyor mu.ona gore secim yapacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt