orhiorhiorhi
Üye
Wave723- x6 hangisi ?
Önceden de konu açmıştım wave525i felan konuşmuştuk batman (abim) sağolsun bana çok yardımcı oldu playstation dan vazgeçtim bu yüzden x6 ile wave723 ikisinden birini alıcam karar veremedim ama müzik önemlidir wi-fi önemlidir kamera önemlidir ekran boyutu önemlidir ikisi aynı galiba ekran boyutu olarak 3.2 yeterli zaten sanal q klavyeyi de çok kullanırım o da önemlidir şarj da 2gün gitse yeterlidir gelelim ayrıntılara mesela wavede bluetooth 3.0 var multitouch var yanılmıyorsam ekran koruyucu bi kılıf var ekrana yapışan kutudan çıkıyo galiba numarayla rehberden kişi bulma özelliği de var işletim sistemi bada gelişmekte olan bir marketi var benim için önemli olan bir de soketler mesela nokianın sarj aletlerinin ucu hemen yamuluyo iki telefonda da kulaklık girişi var bu kulaklık girişlerinin de iyi olması lazım telefonu cebime koydugumda çıkmayacak yani sıkı tutması lazım kulaklığı hatta çıkarırken de zorlanıcak kadar
başka telefonlar da önerebilirsiniz sınır 600tl bir de x6 tekno marketlere ne zaman gelicek haberi olan varsa. Yardımlarınızı bekliyorum fazla acelem yok.
--------------- Ekleme ---------------
Güncel..
Güncel..
Güncel..
başka telefonlar da önerebilirsiniz sınır 600tl bir de x6 tekno marketlere ne zaman gelicek haberi olan varsa. Yardımlarınızı bekliyorum fazla acelem yok.--------------- Ekleme ---------------
Güncel..
Güncel..
Güncel..
Emin değilim ama 850-950 tl arası bir fiyatı olması lazım Wave8500'ün. Dipnot: Wave8500'ü alırsan en az 5 sene rahatsın