wave1 s8500 güncelleme,çıkamadım bu işin içinden.........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kortazar

Üye
    Konu Sahibi
wave1 s8500 güncelleme,çıkamadım bu işin içinden.........
Arkadaşlar ben Wave1 i 20 gün önce aldım, Wave2 alabilecekken dünyanın yerini gezip sadece Bahçelievler Bimeks de son kalan bir taneyi aldım ( rafdan ).Ekranın Süper Amoled oması ayrıca akıllı bir telefona göre zarif yapıda olması nedeni ile wave1'i tercih ettim. Güncelleme umrumda olmazdı ama alırken pek dikkat etmediğim Flash 10 desteğinin Badada henüz olmaması nedeni ile güncellemeleri takip etmek zorunda kalıyorum.Sorunda burda başlıyor telefonumda bir gariplik var açılırken Vodafone simgesi ile açılıyor. Forumdaki arkadaşların bir kaçının yazılarından okuduğum hiç bir versiyon bendekine uymuyor ve kiesten henüz güncelleme göremedim.

Acaba benim telefonum farklı bir ithalatmı.

Versiyon : S8500VFGJI4 (VD2)

Bu arada internette özelliklerine baktığımda her yerde dahili bellek 2GB görünüyor bende yaklaşık 400mb bir terslik var galiba ???

Konu ile ilgili yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

senam38

Üye
kardes bimeks bi kere spot mal satiyor yani yurt yidindan urunu getirtip kendi garanti kapsamina aliyor yani surumun avrupa surum degim asia surum olma ihtimali yuksek tercihin guzel wave1 kibar kullanisli bir cihaz flash destegi ise bada 2.0 ile gelecek bir sure boyle isare edmek zorundasin eger son guncellemelerden kurmak istiyorsan siteyi dolas bulursun bada 1.2 ka1 versiyonu diye

kamikaze482222

Üye
aldığın telefon paralel ithalat ürünü resmi distribütör garantisi altında değil haberin olsun sanırım o telefona betpa digital bakıyor

kortazar

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar ama paralel ithalat ise kies Türkiyeden güncelleme yapamıyacakmıyım ? Bimeksten faturalı telefon, spottan 700 e almadımki 850 tl para saydık, nasıl saçmalık anlamadım. Öyle ise gider konuşurum bimeksle.Desteği yoksa Türkiye Samsungun ne yapıcak alan millet.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Evet arkadaşım spot ürün almışsın 450 ye 500 e veriyolar kaça aldığını bilmiyorum. Bizim bi arkadaşda almış vodafone die açılıyodu oda güncelleme görmedi sürümüne baktım almanya için çıktı. multiloader ile türkiye sürümüne geçebilirsin

kortazar

Üye
    Konu Sahibi
Peki nasıl anlarız Almanmı, Türk sürümümü olduğunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt