wave ters çevirme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
wave ters çevirme sorunu
Merhaba arkadaslar.. sifir aldgm wave 2 mi yaklasik 7 aydir kullanmktym,ters cevirme ozelligi su saate kadar calismaktaydi ama demin farkettimki artik calismiyor..teli kapadim actim,sessize alip tekrar sesli moda aldim,ters cevirme ozelligni kapatip actim ama hepsi nafile oldu.. badaturkiye forumunda bir arkadasta ayni sorunla karsi karsiya kalmis serviste anakartini degstrmsler.. forumda bunun cozumu varsa simdiden ozur dilerim konu kirliligi yaptgm icn.. yardimci olursaniz cok sevinirim..

maxirabit

maxirabit

Üye
Servise gönderin gerekeni yapsınlar daha iyi çünkü onu kendiniz hallebilceğiniz bir yazılım yok.
Donanımsal bir sorun o,yazılımsal değil.

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
bunun dısında baska hicbir seyinde sorun yok.. sadece bunun icn servise vermek mantiklimidir.. dun sensor sifirlama yapmistim ilk defa *#66225*# mi neydi. bundan olabilirmi ?

yavuz-x

Üye
evet ondan..bende de aynı sorun var..bi çare..

zalost

Üye
bunun dısında baska hicbir seyinde sorun yok.. sadece bunun icn servise vermek mantiklimidir.. dun sensor sifirlama yapmistim ilk defa *#66225*# mi neydi. bundan olabilirmi ?

Test menüsünden sensör testine bakın. Z açısı sabit olarak belli bir sayıda takılmış duruyorsa(511 gibi ) önceden yaptığınız kalibrasyon olayını 5-10 kere düz bir zeminde tekrarayın. düzelir.

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
Test menüsünden sensör testine bakın. Z açısı sabit olarak belli bir sayıda takılmış duruyorsa(511 gibi ) önceden yaptığınız kalibrasyon olayını 5-10 kere düz bir zeminde tekrarayın. düzelir.

tşk ederim kendiliğinden düzeldi bende bilmiyorum nasıl olduğunu ama şimdilik bir sorunu yok.. bilgi için saolun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt