Wave,sanırım brick oldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NothingisMe

Üye
    Konu Sahibi
Wave,sanırım brick oldu :(
Arkadaşlar, 8500 Wave'imi 2.0.1'e güncellemeye çalışırken,COM4 ****** open error gibi bir hata verdi.Ben korktum.Yaklaşık 5-6 bekledim ama bir şey değişmedi,bende çıkarttım u.Ve açmayı denediğimde pembemsi bir ekran çıkıyor.
Şimdi bu brick mi du ? Ve olduysa çözüm var mı bu probleme ? Her şeyi yaparım,götürülecek yere de götürürüm.Geçen sefer iPhone'u suya düşürdüm ve babam bu telefonu da bozarsan telefon görmeyi unut dedi
İlla ki bir çözümü vardır,değil mi ?
Şimdiden teşekkürler
Not : Nereye açacağımı bilemedim, üzgünüm :( :vur:vur

VforButterfly

VforButterfly

Üye
Bir şey olmaz arkadaşım merak etme yakındaki tanıdık bir teknik servis varsa götür flashlarken hata verdi de düzeltsinler.

Tekrar flash atmayı denedin mi?
Yani aynı işlemleri en baştan yapmayı ?

NothingisMe

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda tekrar flashlamayı deniyorum.Tanıdık teknik servis olsa :(
****** port open error ! diye bir şey yazıyor denedikçe

VforButterfly

VforButterfly

Üye
tekrar port search bas altta ready yazınca download a tıkla yüklemesi lazım olmazsa baska bir usb girişinden aynı işlemi yap multiloader i kapatıp bida aynı islemi bastan yapmayı dene

NothingisMe

Üye
    Konu Sahibi
COM4 Ready yazıyor.Download diyorum port hatası veriyor.
Başka USB deniyorum :
COM5 Ready yazıyor.Yine port hatasını veriyor :(

aybek1453

Üye
Bada 2 nin usb driverlerini yuklediniz mi? Kies de pc nizde yuklu dimi? Eger oyleyse virus provramlarini ve utorrent gibi arkada calisan uygulamalari kapatip tekrar deneyin.

NothingisMe

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2 nin usb driverlerini yuklediniz mi? Kies de pc nizde yuklu dimi? Eger oyleyse virus provramlarini ve utorrent gibi arkada calisan uygulamalari kapatip tekrar deneyin.
Kardeşim,Allah senden razı olsun.Çok sağol,uTorrent açıktı.O yüzdenmiş.Tekrar sağol :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, 8500 Wave'imi 2.0.1'e güncellemeye çalışırken,COM4 ****** open error gibi bir hata verdi.Ben korktum.Yaklaşık 5-6 bekledim ama bir şey değişmedi,bende çıkarttım u.Ve açmayı denediğimde pembemsi bir ekran çıkıyor.
Şimdi bu brick mi du ? Ve olduysa çözüm var mı bu probleme ? Her şeyi yaparım,götürülecek yere de götürürüm.Geçen sefer iPhone'u suya düşürdüm ve babam bu telefonu da bozarsan telefon görmeyi unut dedi
İlla ki bir çözümü vardır,değil mi ?
Şimdiden teşekkürler
Not : Nereye açacağımı bilemedim, üzgünüm :( :vur:vur

ARKADAŞIM BATARYANI CIKAR SONRA SİM KARTINI SONRA HAFIZA KARTINI VE BATARYANI GERİ TAK ŞİMDİ İSE BURADA ANLATINLARI AYNEN UYGULA TAMAM KARDEŞİM YAPMAZSAN OLMAZ
BUYUR http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/sicak-sicak-s8500-bada-2-buyrun-arkadaslar-522592.html

BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA TEKRAR BURADAN İNİDİR Şifre : samfirmware.com VE BUNUDA AYNEN VİDEODAKİ ANLATILAN GİBİ YAP

----------Eklendi @ 10:15:10 ---------- Yazıldı @ 10:14:15 ----------

Bu işlemi yap sorunun hallolacaktır

erem.qns

erem.qns

Üye
torrentle ne alaka ki :S
ben kaç defa flash attım torrent hep çalışıodu çok ilginç :naughty:

aybek1453

Üye
Onemli degil kardesim.sorununun hallolmasina sevindim :) Daha once benim de basima gelmisti.Ozellikle utorrent programi hataya sebep oluyor.

• Beğen
Tepkiler: erem.qns

mustafa1800

Üye
hadi hayrlısı :D

ozan2020

ozan2020

Üye
öle de :D 30 tl para alsınlar kanıtlayamazsın adam içeri götrüyüro deniyor :):) hopp 30 tl ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt