Wave S8500 Kullanandan Galaxy S Kullananlara Önemli Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Wave S8500 Kullanandan Galaxy S Kullananlara Önemli Bir Soru
Arkadaşlar yaklaşık 5 aylık bir Samsung Wave kullanıcısıyım ve nasip olursa Galaxy S'e terfi etmek istiyorum.Fakat kafamı kurcalayan çok önemli bir soru var.İlgilenenler bilirler Wave S8500 ve Galaxy S Super Amoled ekran kullanmaktalar.Ama biz Wavecilerin bu ekranla ilgili bir derdi var.Ekran Yanması.Nasıl mı?Ekranmızın sürekli üst tarafında sabit duran saat,hafıza kartı,cep telefonunun kaç diş çektiği gibi simgelerin bulunduğu yere *#0*# kodunu girip mavi renk de baktığımda siyah karaltılar görüyorum.İnternette bayağı bir araştırdım ve herkes bunun Super Amoled teknolojisinden kaynaklandığından hemfikir.Bunu duyunca aynı ekran teknolojisini kullanan Galaxy S aklıma geldi.Buradan tüm Galaxy S kullanıcılarına soruyorum.Acaba sizlerde de böyle problem ya da problemler var mı?Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
ben de wave kullanıyorum malesef onda da var

tektabancam

Üye
ekran ışıgı en düşük de kullanıyorum bende yok fakat bu zamanla çıkıyor diyorlar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Ordaki simgeler hep sabit durduğundan kaynaklanıyor olabilir dostum ekranın ışıgını orta derecede tut MAximum açarsan eğer yalan olur 9 aydır kullananıda gördüm 3 ay kulanıp ekranı yananı da gördüm... Sen git iphone al retina ekran keyfini sür.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
ama s.amoled bir başka kardeşim :/

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
keyfe göre değişir :)

drronk

drronk

Üye
S. Amoled = Yağmur sonrası güneş açan deniz ve orman manzarasında bakmak gibidir
TFT vb. = Ankara gibi bazen renkli bazen sisli ama genelde keyifsiz ve heyecansız bir manzaramsı gibidir...
:)

• Beğen
Tepkiler: PuGatorY
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
kardeş al galaxy 2 ben hem wave 1 hem galaxy s2 kullanıcam kafam rhat edicek

akdere3131

Üye
ekran yanmasında yapılacak teş şey telefona format atmak sonra eski haline dönüyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt