Wave s8500 Güncelleme Problemi (caps'li soru)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rsnela

rsnela

Üye
    Konu Sahibi
Wave s8500 Güncelleme Problemi (caps'li soru)
Merhaba Arkadaşlar, Maxicep'i ve İnterneti tarumar ettim ancak soruma yanıt bulamadım.

Cep Telefonum telpa garantili Samsung s-8500. İkinci el aldım. Almadan önce cihaz hard format yedi. Bada os sürümü 1.0.

Kies ile bağlandığımda otomatik olarak şu alttaki uyarıyı veriyor;

Sonra güncelleme adımları için onaylıyorum ve bağlantı kesiliyor;

Bağlantı kesildikten 10-20 sn sonra da şu hatayı veriyor.

kabloyu çıkarttığım falan yok tabi...

bunun harici spoof'a merak sarıp telefon'un içine oyun atmak istediğimde de "others" klasörünün içini göremiyorum. Klasörler gizli değil;

1- acaba tüm bu sorunlar hard formattan sonra mı oldu?
2- düzelmesi için Garantiyi bozmadan yapabileceğim yapmam gerekenler neler?

Düzenleme:

Arkadaşlar sorunu çözdüm.

multi loader ile
XXJK1 sürümünü yükledim. Spooflarda hiçbir sıkıntı yaşamadım, oyunları rahatça kurdum, ndrive bile kurdum. 1.2 kullanıp bu kadar sıkıntısız bunları halletmeme şaşırdım :)

ozan2020

ozan2020

Üye
samsung kiesin eski sürümünü yükle ordan yap bendede oldu 2.0 da eskiyi yükledin güncelliştirdi

.history.

Üye
bendede aynı sorun var kies'in eski sürümünü yükleyip denemeye çalıştım bu seferde "bu cihazın sürümü güncelleştirilemez" diye bir sorun çıkıyor.

rsnela

rsnela

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözdüm.

multi loader ile XXJK1 sürümünü yükledim.

maxicep'te bununla ilgili bir konu mutlaka vardır, ben buranın yabancısıyım biri cevap olarak o konunun linkini atarsa benim gibi bu işi bir türlü halledemeyenler için büyük bir hayır işlemiş olur.

(bu arada kies'in eski sürümünde de aynı sıkıntıları yaşadım)

lider

Üye
bende de aynı sorun var ama nedenini biliyorum :) dns ayarlarıyla alakalı arkadaşlar

.history.

Üye
dns ayarının ne olması gerekiyor peki ?

mahmutdeniz

Üye
samsung iletişim merkezi'nden verilen yanıt şöyle:
"her ne kadar bada 1.2 yazılım güncellemesi görünüyorsa da, aslında wave 8500 için güncelleme yok. bu wave 725'in güncellemesi. bu nedenle güncelleme başlıyor gibi görünüyor, çünkü kies telefondaki bada yazılımı tanıyor. sonra güncelleme başlayınca ise wave olduğunu anlayıp bağlantıyı kesiyor. wave 8500 kullananlar bir süre daha bekleyecek."
kaba taslak söylenenler bunlar.
samsung'un aklına fikrine ne diim bilmiyorum. aslında onlara değil, sony ericsson gibi kaliteli markalar varken, samsung'a yönelen kendime kızıyorum. bu samsung'da ticaret anlayan kimse de yok galiba, türkiye gibi devasa bir pazara bir türlü önem göstermiyorlar.
sözün özü şu: beklemeye devam edin. lütfederlerse bir yazılım güncellemesi yapacaklar!!!

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
"her ne kadar bada 1.2 yazılım güncellemesi görünüyorsa da, aslında wave 8500 için güncelleme yok. bu wave 725'in güncellemesi. bu nedenle güncelleme başlıyor gibi görünüyor, çünkü kies telefondaki bada yazılımı tanıyor. sonra güncelleme başlayınca ise wave olduğunu anlayıp bağlantıyı kesiyor. wave 8500 kullananlar bir süre daha bekleyecek."
samsung'un aklına fikrine ne diim bilmiyorum. aslında onlara değil, sony ericsson gibi kaliteli markalar varken, samsung'a yönelen kendime kızıyorum. bu samsung'da ticaret anlayan kimse de yok galiba, türkiye gibi devasa bir pazara bir türlü önem göstermiyorlar.
sözün özü şu: beklemeye devam edin. lütfederlerse bir yazılım güncellemesi yapacaklar!!!

Hiçkimse yükleyememiş olsa anlarım ama yükleyebilen kişiler var. Bu duruma nasıl bir mantıklı bir açıklama getiriyorlar. Ayrıca güncelleme isminde s8500 ibaresi var.

ganster86

Üye
tamamen yanlıs wave 725 in güncellemesi neden s8500 da gözüksün ki bence o kişi sallamış

iceman007

Üye

sallamışlar gibi biraz. yeni gelen sürüm S8500JVKA1... wave 725 yazılımı olamaz

mahmutdeniz

Üye
sallamış mı sallamamış mı bilmem. zaten ikinci ulaşabildiğim kişi bu bilgiyi verdi. çağrı merkezinde telefonu ilk açan, yazılım güncellemesi hizmeti olduğundan bile habersizdi. hatta o kadar konudan habersiz ki, eleştirmek zorunda kaldım. Kies'te güncellemenin göründüğünden de haberi yoktu.
velhasılı kelam, sorun çözülmedi. yazılım güncellemesi sorunun çözecek bir babayiğit beklemeyi sürdürüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt