Wave S8500 Bada 2.0 Kuran Deneyen varmı ? (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bdrhn1

bdrhn1

Üye
    Konu Sahibi
Wave S8500 Bada 2.0 Kuran Deneyen varmı ? (yardım)
Başlıkta belirtiğimiz gibi s8500 bada 2.0 kuran varmı ?

cemorhun

Üye
Bildiğim kadarı ile Beta sürümü Wave 2 harici çalışmıyor 8500 a kurmak mümkün değil diye biliyorum şimdilik... Yanılıyorsam mutlu bile olurum aydınlatsınlar =D

clonexcell

clonexcell

Üye
su anda yayinlanan firmware sadece wave 2 icin wave 1 fw si developerlara bile verilmedi diye biliyorum

mustafa1800

Üye
8500 için çıkarılmış bir beta sürüm yok sakın gidipte 8530 için olanı denemeyn kullanlmz hale gelr telefn ben söyliyim :) siz bekleyn yeterli ^^

halil45

Üye
ne zaman gelir acaba...? bizde bi denesek...:hmmm

mustafa1800

Üye
8500 için kurarsanz bricklenr telefon ve kullanlmaz hale gelr benden söylemesi :P

cemorhun

Üye
Abi bu yazılımın betası da gelse 8500 a kurmanın çok mantıklı olduğunu sanmıyorum... Neticede tamamlanmamış ve en önemlisi stabil hale gelmemiş hatalar barındıran telefonu çöpe atmaya kadar varabilecek sonuçlar doğurabilecek ( ya da çok yüksek masraf açacak ) bir yazılımı neden yükleyelim ki... Ha kies üzerinden başlar yüklenmeye Samsung da yüklemeden kaynaklanacak sorumluluğu almış olur üzerine o vakit yükler kullanırız güzel güzel... 1.2 yi bekledik kiese geldi yükledik ne değişti telefonda =D Burda da değişen bişey yok görünüm hariç... Flash desteği vs de final sürümünde var olacağına göre ( muhtemelen ) 4x4 icon görelim bir de galerimiz daha havalı olsun die alınmaz bence o kadar risk ( bir de mp3 playera klasör çalma eklenmiş ona sevindim ) ... Zamanında yazılım yüzünden bir SX1 mmi-board bozup çöpe attım... N73 ün imei numarasını 12345..... gibi saçma bir numaraya dönüştürüp telefon fiyatı kadar masraf ettim... O yüzden diyorum ki fazla merak ve heves dert açar insanın başına elektronikte =)) Zaten telefonlarımız gayet güzel rahat çalışıyor dertsiz başımıza dert almayalım derim...

Not: Bazı yabancı forumlarda 8500 için beta versiyonun da cumartesi günü çıkacağı falan yazılmış ama o da bizler gibi forum yazarlarının yorumları ( ingilizce yazmaları doğru olduğu anlamına gelmiyor )... Neyse arkadaşlar kendinize ve telefonlarınıza iyi bakın =))

• Beğen
Tepkiler: clonexcell
erem.qns

erem.qns

Üye
cemorhun cok haklı :)

hayatperest

hayatperest

Üye
8500 a yükledim site üzerinde videoları açıyor. ancak sayfa üzerinden başka bir sayfaya geçmek isteyince kapanıyor veya mavi ekran veriyor. sonuç olarak flash desteği var ama stabil değil. ayrıca işlem yaparken telefon çok ısınıyor. görselliğine, görüşme yapmaya, kameraya, müziğe gelince konu söz söyletmeyecek kadar iyi şeyler yapılmış. benim en şikayetçi olduğum şey amenü arka planının sürekli siyah olmasıydı o değişmiş. o kadar gizli özellik var ki buldukça güzelleşiyor. ama beklemek daha doğru riske girmemek için. mesela tuş kilidini telefonu sallayarak açabiliyorsunuz. resim geçiş efektleri eklenmiş. galeri daha görsel olmuş. kamera kendini otomatik odaklıyor. multi touch ile zoom yapılabiliyor. sesli arama ve ses tanıma şimdilik sadece ingilizce olsada eklenmiş. mesaj yazarken de kullanabiliyorsunuz ses tanımayı. cümleniz bitince otomatik nokta koyuyor. bir sürü şey buluyorum her an ama stabil değil arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt