archeuscaine
Üye
Kişisel görüşlerimi söylemek istiyorum bu Wave ve Wave 2 hakkında resmen bu sitede kardes kardese düşman edilmiş durumda.Eline Wave 2 almamış insanlar bu telefon hakkında yorum yapıyorlar sanki bu ürün üvey evlatmış gibi kimsenin telefonu küçümsemeye hakkı yok.Gelelim Amoled ve Super Clear Lcd konusuna biraz işi Samsung tarafından düşünüyorum Amoled ekranlı Wave'den baya bir kar yapmış bir firma neden bu üründen sonra yeni bir versiyon daha çıkartıp ekran teknolojisini değiştirerek ve ekran boyutunu yükselterek çıkartır? Ki Amoled deki başarıdan sonra ekran teknolojisini değiştirmesinin bir sebebi olmalı; kimisi bu teknolojiyi üretmeye yetişemediğinden dolayı Samsung böyle bir geçiş yaptı diyor. Gerçekten böyle bir şey olucağına inanıyor musunuz ? Samsung gibi bir firma Amoled'i üretmeye yetişemediğinden wave 2 de super clear lcd teknolojisini kullanıyor garip değil mi ? Samsung firmasıda ilerde olusacak yargıları öngörmüştür herhalde yok öngörememiş diyorsanız Bada'nın geleceğinden de şüphe edin o zaman. Bana pek inandırıcı gelmiyor ki açıkcası ikisi arasında da çok ahım şahım fark yok.Sanırım Samsung'un bir bildiği var ki böyle bir şey yapmış. Ekran büyüklüğüne gelirsek Wave normal standartlarda telefon büyüklüğüne sahip Wave 2 de onun biraz büyüğü ve açıkcası internette dolasırken size çok yardımcı oluyor ki benim gözümde wave 2 tabletLütfen insanları yanlış yönlendirmeyin Wave gibi başarılı ürünün üstüne Samsung Wave 2 'yi çıkarma cesareti gösteriyorsa ve Wave'i Wave yapan Amoled'den de Super Clear Lcd'ye dönüyorsa vardır bir bildiği diyorum.
valla ben wave 1 den wave 2 ye geçtim 2 sinide kullanmayanlar bence boş konuşuyor. wave 1 1.2 yüklesen bile wave 2 nin performansında asla olmuyor donanım aynı olmasına rağmen, amoled ile sLCD arasında inanın hiç bir fark yok biraz güneşte farkediyor onun dışında kesinlekle daha gerçekçi foto çekimlerinde wave 1 de foto çekiyosun cam gibi bilgisayara atıyorsun bo... gibi wave 2 de ne çekersen o, pil zaten muhteşem ve kesinlikle ekran boyutu gereksiz diyenler inanın züğürt teselisi yapıyor, arkadaşın ihtiyaçtan wave 2 sini satışa koyduk sahibindende en az 10 tane wave 1 sahibi aradı takas için inanın 200 lira üste teklif eden vardı wave 2 varken wave 2 alınır. Aklın yolu bir hiç şüpeniz olmasın.
senn derdn ne ne die şmdi böle bi tartşma başlatıosun :S valla insanda denge önemli ya ... !
Ya gıttınız ekran ıcın tel aldınız wave 2 sadece 11,9 wave 10,9 mm ekrana sahıp sızde olan yazılımın aynısını kullanıyorz
bi ekran icin hemde lcd superamoled bıle deıl gıdıpte o parayı wermem ya:d
gs2
Ya gıttınız ekran ıcın tel aldınız wave 2 sadece 11,9 wave 10,9 mm ekrana sahıp sızde olan yazılımın aynısını kullanıyorz
bi ekran icin hemde lcd superamoled bıle deıl gıdıpte o parayı wermem ya:d
kişisel görüşlerimi söylemek istiyorum bu wave ve wave 2 hakkında resmen bu sitede kardes kardese düşman edilmiş durumda.eline wave 2 almamış insanlar bu telefon hakkında yorum yapıyorlar sanki bu ürün üvey evlatmış gibi kimsenin telefonu küçümsemeye hakkı yok.gelelim amoled ve super clear lcd konusuna biraz işi samsung tarafından düşünüyorum amoled ekranlı wave'den baya bir kar yapmış bir firma neden bu üründen sonra yeni bir versiyon daha çıkartıp ekran teknolojisini değiştirerek ve ekran boyutunu yükselterek çıkartır? Ki amoled deki başarıdan sonra ekran teknolojisini değiştirmesinin bir sebebi olmalı; kimisi bu teknolojiyi üretmeye yetişemediğinden dolayı samsung böyle bir geçiş yaptı diyor. Gerçekten böyle bir şey olucağına inanıyor musunuz ? Samsung gibi bir firma amoled'i üretmeye yetişemediğinden wave 2 de super clear lcd teknolojisini kullanıyor garip değil mi ? Samsung firmasıda ilerde olusacak yargıları öngörmüştür herhalde yok öngörememiş diyorsanız bada'nın geleceğinden de şüphe edin o zaman. Bana pek inandırıcı gelmiyor ki açıkcası ikisi arasında da çok ahım şahım fark yok.sanırım samsung'un bir bildiği var ki böyle bir şey yapmış. Ekran büyüklüğüne gelirsek wave normal standartlarda telefon büyüklüğüne sahip wave 2 de onun biraz büyüğü ve açıkcası internette dolasırken size çok yardımcı oluyor ki benim gözümde wave 2 tabletlütfen insanları yanlış yönlendirmeyin wave gibi başarılı ürünün üstüne samsung wave 2 'yi çıkarma cesareti gösteriyorsa ve wave'i wave yapan amoled'den de super clear lcd'ye dönüyorsa vardır bir bildiği diyorum.
agent emin olki samsung wave 2 yi cikardigina gayet memnun. ekranin büyük olmasi illaki bir avantaj saglior ancak bu deilki wave 2 wave 1 den daha iyi. ayrica neyin tartismasini yapioruzki wave üretimden kalkti wave 2 cikti yakinda wave 3 un gelmeside an meselesi. ne zaman wave 2 de piyasadan kalkar çikartirlar o dakka yeni bir wave 3. wave 3 unde ekrani tft olsa kaç yazar alan memnun satan memnun. birakin insanlari kedi hallerine. kimse burda sidik yaristirmaya kalkmasin arkadaslar. wave vede wave 2 tasarimiyla isletim sistemiyle bence dort dortluk telefonlar. herkez aldigiyla yetinmeyi ogrensin. 5 6 yasindaki cocuk gibi benimki senden daha buyuk tartismasi yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?