zmatyar
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence bu tema değişik bişi göremedim
Wallpaper a bir Anime Gif koymuş, bildiğin Bada işletim sistemi aklınca adam kandıracak youtube da videonu adını Android yaparak.
Konu komik bence kapatın, daha teknik terimlerden haberiniz yok aynı işletim sistemine ait telefonlarda yapılan yazılım modifikasyonlarına MODDING denir. PORTING ise tamamen faklıdır, bir cihaza üzerindeki işletim sisteminden faklı bir işletim sistem kurulması anlamında kullanılır.
Sizin aradığınız PORTING ve bunun için telefonu Android e uygun bir Bootloder hazırlanması lazım bu elinizde varsa bir başlangıçtır ama anladığım elinizde hiç bir şey yok hevesten başka.
Kolay Gelsin
1. Gif teki hızı artırısanız işi halledersiniz.ilk oncebende oyle sandim ama gif wavede bukadar hizli hareket etmiyor hem gifi wave butun ekrana yapistiriyo farkettiysen ekran kayiyo saga arayuz farki var
ayrica wavedroid projeside vardir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kolay gelsin
İnsanlar hayal güçleri ile nasıl böyle yazılar yazabiliyorlar hayret....bu yazılım bi ara denendi ve geliştirme olarak uygulandı ama samsung android yazılım ile wawe yi geliştirmeyeceğini ve badaya yatırım yapmaya ve geliştirmeye devam edeceğini duyurarak bu geliştirilmeye çalışılan yazılımdan desteğini çekti tabi samsun yazılımdan desteğini çekincede bu yazılım geliştirilmeyip rafa kaldırıldı ve böyle bi yazılımda şu anda mevcut değil. kendi görüşümde samsungun çok iyi bir karar verdi
Android kullanan biri olarak bada hakkında sorularım var, cevaplarsanız memnun olurum.
1. Android ortamında root yetkisini ele geçirerek, sistem üzerinde tam hakimiyet elde edebilirsiniz. (recovery,radio ve rom değiştirme vs vs) Bada ortamında bu mümkünmü? (Sonuçta her ikiside linux çekirdeğinden türetildi)
2. Wave 1 veya 2 arasında batarya ömrü olarak fark varmı? Birisi Samoled birisi SLCD kullanıyor. Hangi daha uzun gidiyor?
3. Uygulamaları hafıza kartı kurmak için özel yetkiler gerekiyormu? (Android'te durum böyle)
4. Bada 2.x ile flash desteği gelecek deniliyor? Bu doğrumu?
5. Wave'de batarya ömrü nasıl? Normal kullanım ve yoğun kullanım olarak soruyorum. (maalesef android'te şarj dayandırmak çok zor)
O zaman Wave2'de SLCD olduğu için şarjı yoğun kullanımda 1 gün bile gitmez diyebilirmiyiz.
eh yani kısmen. ancak wave 2 bada 1.2 versiyonuyla gelior. telefonun pil ömrü yazılımsal olarakda uzuyor. bence ikiside birbirine eş değer telefon. wave 1 wave 2 kardeş. ve bana sorarsan wave 2 al derim. çünkü ekran genişliği 3.7 inç ve buda internet sayfalarında daha rahat dolanabilmeni sağlar. ben wave 1den 3.3 ekran konusunda biraz şikayetçi sayılırım
S8500 kullanıpta Bada1.2'ye geçenler var. Onların şarj ömründe değişiklik oldumu? Sonuçta Bada1.2, Samsung Wave2 için özel yazılmış bir sistem değil, wave1'de de batarya ömründe artış sağlıyor olmalı diye düşünüyorum.
ben 1.2 ye geçtim geri döndüm orjinal rom olan 1.0.2 ye.
evet artış gösteriyor 1.2de pil ömrü. ancak çok yüksek bi artış beklemek yanlış olur. belki bir saat daha çok kullanabilirsin yoğun kullanımlarda. birde şu varki telefonun güç ayarları var. CP modu ve AP modu die.
pil gücü normalde 1.0.2 kullanan arkadaşlarda %10 dan itibaren uyarı vermeye başlıyor.
1.2 de %5ten sonra kalan pil için uyarı veriyor. arada belli başlı bi kaç değişikli bundan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?