wave burn in problemi (ekran yanması)

Sponsorlu Bağlantılar

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Arkadaşlar bence su amolet olayını fazla abartmayalım bence amolet başkabişey gercekten tafsiye ederim
bazıları samsung amolet hata verdiği için amoletten vazgeçti gibi komplo teorisi geliştirmiş abartmayalım bence samsung amoltten vaz gecseydi yada amolet kötü olsaydı nokia gibi bazı telefonlar amolede geçiş yapıyo üstelik bide samsung yeni çıkardığı yüksek modellere amolet kullanmaya devam edermiydi hiç bence samsung amoletten vazgeçmedi yeni modelleri satmak için waveye amolet kullanmaktan vaz geçti ipone bile amolet kullanmıyo gerçi eklranı çok kaliteli diye duydum da gerceğini gördüm arkadaşdan pekte abartılacak bişey değil haberi ipone diyolar kıyaslasan belki az farkla ipone4 gecebilir ama o az bi farkada bence o kadar para verilmez parası olan varsa versin ben wave derim.....

ganster86

Üye
Arkadaşlar bence su amolet olayını fazla abartmayalım bence amolet başkabişey gercekten tafsiye ederim
bazıları samsung amolet hata verdiği için amoletten vazgeçti gibi komplo teorisi geliştirmiş abartmayalım bence samsung amoltten vaz gecseydi yada amolet kötü olsaydı nokia gibi bazı telefonlar amolede geçiş yapıyo üstelik bide samsung yeni çıkardığı yüksek modellere amolet kullanmaya devam edermiydi hiç bence samsung amoletten vazgeçmedi yeni modelleri satmak için waveye amolet kullanmaktan vaz geçti ipone bile amolet kullanmıyo gerçi eklranı çok kaliteli diye duydum da gerceğini gördüm arkadaşdan pekte abartılacak bişey değil haberi ipone diyolar kıyaslasan belki az farkla ipone4 gecebilir ama o az bi farkada bence o kadar para verilmez parası olan varsa versin ben wave derim.....
aynen samsung amoledden vazgecseydi galaksi 2 de super amoled plus kullanmazdı

<h4x>

Üye
Tartışılan bir konu şuan ancak kimsenin elinde kesin bilgiler mevcut değil . Bence beklemeni öneririm. Bende Samsung Wave S7233 E ile Samsung Wave 2 var. Herkez sordu bana bunu. Ne yapıcaksın aynı tip model telefonu içeriği bile benziyor. Ben AMOLED için aldım Wave 2 yi. Yoksa Wave s7233 işimi gayet güzel görüyor. İkide kalacağın yorumları kafanı takma. Biraz bekle bence ama senin kararın hemen alıcam diyorsan ne N8 Nede iPhone al ben direk Wave i tercih ederim . Yeni piyasada olmasına rağmen çok büyük rağbet gördü ve yorumlarında %92.76 lık olumlu cevap bulunuyor. Tercih senin. İyi forumlar :)

BuSyMaN

Üye
Boşuna yazdım çizdim demek hala yanma olduğunu kabul etmiyorsunuz. Sağlık olsun. Bu bir yanmadır ve amoled ekranların tanımında bile geçer.

punusher

punusher

Üye
Bu ekran yanma olayı bendede mevcut pil göstergesi saat gibi kısımlarda çok silik bir şekilve var. yani yanma olayı doğrudur. dikkat ederseniz beyaz ve açık renk tonunda olan yerlerde daha çabuk oluşuyor.

hexagoon

Üye
wave I 8500 de bada ekran en iyi parlak görüntü filtrelerini ortaya çıkardığı için bu kızarmalık normaldir amoled besleme filtrelerinin en iyi net şekilde yansıtmasıdır buda bu amoled ekran için uygundur birde wave II 8530 alırsan bunda amoled ekran yoktur clear lcd ve led lcd olarak yapılmıştır amoled ekranında kafan takıldıysa wave II almanı tavsiye ederim o zman

--------------- Ekleme ---------------

samsung electronics servise teknik deparmanında görevliyim

--------------- Ekleme ---------------

birde şunu hatırlatayayım arkd samsung ilk amoled teknolojisini uygulayan firmadır amoled ekran için diğer rakiblerimize fark yaratmıştır özellikle nokia kafa tutmuştur ve piyasada etkili olmuştur ipohne 4 çıkmadan önce bo amoled ekran filtrelerini samsung da satın almak için çok büyük meblağ karşılığında istemiştir ama samsung bunu kabul etmemiştir ama herkes başka şeyler söylediği için ortalığı karıştırmaktadı

szeer

Üye
Super amoled ekranlarda genellikle oluyor bu sorun..Bu yuzden wave 2 super amoled değil.

Arkadaşım bu ekran yanması değil ki bence bu telf ekranına yapıştırılan wavede de olan super amoled'in "C" şeklindeki işareti. Telf kutudan ilk çıktığında ekranında olan jelatin deki şekillerden birisi. Bir yerde daha okumuştum adam jelatini sökmüş ekranda bada yazısı görünüyor demiş boyanın ekrana iz bırakması bu ekran yanması test menüsünde mavi ekrandan üst barın görülmesi.

eaagent

eaagent

Üye

o nasıl amoled yazış oralet gibi :D

Üst Alt