wave burn in problemi (ekran yanması)

Sponsorlu Bağlantılar

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
wave burn in problemi (ekran yanması)
amoled ekranlarda 3-4 ay sonra ekran yanması (çok hafif bi gölge) oluşuyormuş ekranın bazı yerlerinde , samsung wave s8500 ya da n8 düşünüyordum (ikiside amoled ekran). Şimdi düşünüyorum 3-4 ayda yada şanslıysam 2 yıl sonra burn in problemi yaşıycağım cihaza ben neden 900 tl veriyim ? aklım çok karıştı ark.lar ,lütfen bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim :)

aybek1453

Üye
Hani bi söz vardır kurt bişeyini görmüş de yara sanmış derler.Ben 4 aydır kullanıyorum evet var ama söyemeseler hiiiçç farkına dahi varmazdım.Hala parlak ve müthiş bir ekranı var.
Bence sen alma çünkü bu konuda pimpiriklendin.

badadestek

badadestek

Üye
böyle bir sorunla karşılaşmadım.
seninki şuna benzer hani derler ya xx marka bi laptop aldım hemen bozuldu kesinlikle almayın. Ama nedense xx marka diüer laptoplar tam gaz çalışmaya devam ediyordur. Elektronik şans işi birinde üçünde oldu diye öyle bişey olacak diye bişey söz konusu değil bence sen alma.. :)

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
abi ikinizde sen alma demişsiniz , şimdi beni çoook pimpirikli sandınz galiba.Olsun. Peki ben size bi şey sorcam n8 mi wave s8500 mü deseydim gönül rahatlığyla wave dermiydiniz, çünkü bu 2 cihazda kararsız kaldım o yüzden ince eliyip sık dokuyorum :)

matrax-0052

Üye
Bende bu sitede resimleri paylaşan birinden gördüm ve öyle farkettim yoksa imkansız farketmezdim ayrıca gördüğümde tel daha 1 aylıktı yani sonradan oluşmadı alındığında öyleymiş.Şimdi bunu kusur olarak görmemek lazım amoled farklı bi teknoloji ve hepsinde oluyormuş demekki yapılış tarzı böyle ,böyle olmak zorunda yani:)Sadece bembeyaz ekranda ekranın üst kısmında yatay 1cm kalınlığında şerit var.N8mi wavwemi sorusuna direk wave derim hatta iphone 4mi wavemi ?wave :)çünkü 1500-2000 tllik ip4ün radyosu yok bu resmen dalga geçmektir ayrıca ip4 ve n8den çok daha sağlam ve kibar bir telefon.Youtubdan n8 videolarını izledim dokunmatiği kapasitif multitouch olmasına rağmen algılama sorunu var x6da da öyleydi.Birde gps konusunda göresel olarak nokia iyiydi ama evin içinde gps bulması nerdeyse imkansızdı wave evin içinde pc başında 1 dk içinde buluyor sadece dahili gps ile üstelik..

aybek1453

Üye
abi ikinizde sen alma demişsiniz , şimdi beni çoook pimpirikli sandınz galiba.Olsun. Peki ben size bi şey sorcam n8 mi wave s8500 mü deseydim gönül rahatlığyla wave dermiydiniz, çünkü bu 2 cihazda kararsız kaldım o yüzden ince eliyip sık dokuyorum :)

Buradaki videoyu seyredin de görün n8 i.Akıllı telefonlarda symbian çok geri kaldı.Hele nokia da işlemci ve ram gücünü düşük tutunca ortaya büyük bir hayal kırıklığı çıktı.Bir de donanımsal batarya problemi eklenince telefon alacaklara n8 i hiç önermiyorum.
Kısacası şu ki ben 4 aydır wave kullanıyorum düşünün tel hiç kilitlenmedi.Spofer ile yüklemediğim uygulama kalmadı tık yok.Menü geçişleri,ekran,dokunmatik vs güzel.Ben bu teli aldığım için mutluyum.

Tabi istekler ve zevkler farklı belki siz beğenmeyeceksiniz.Bence cihazı iyice kurcalayıp karar verin.

cedric2323

cedric2323

Üye
bende şunu söylemek istiyorum ki bunu kanıtlamaya yarıyan bi kod var renleri seçiyorsun ve ne hikmetse bi tek mavide simgeler çıkıyor :) millette onu yanma olarak algılıyor süper amoledde böyle bir sorun yoktur kurmaca hikayelerdir bunlar donanimhaberde çok tartışıldı bu konu mesela wifi kapalı iken mavi ekranı açın wifi simgesi çıkmaz bide açın deneyin wifi simgesi çıkar buda mavi rengin saydamlığından kaynaklanır

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
peki Allah razı olsun arkadaşlar yardımcı oldunuzz :))

cere

Üye
bu iki telefon karşılaştırılamaz.ben 2.5 yıldır teknoloji markette çalışıyorum , telekomdan uzmanlığımda var.kesinlikle wave tektir.hızı , ekranı...gerçekten daha renkli ve bunu demo ile ıspatlayarak i phone 3gs sormaya geldi ise bu telefon tercih edildi %90 oranında.tek sakın n8 falan aldanmayın.bu akşam karanlıkta sahili çektik , ben böyle iso ve parlaklığı 500-600 tl lik fotoğraf makinalrında görmedim.herşeyi ile samsung s8500 wave lider.hemde markaların hemen hepsinde...

zmatyar

zmatyar

Üye
bu iki telefon karşılaştırılamaz.ben 2.5 yıldır teknoloji markette çalışıyorum , telekomdan uzmanlığımda var.kesinlikle wave tektir.hızı , ekranı...gerçekten daha renkli ve bunu demo ile ıspatlayarak i phone 3gs sormaya geldi ise bu telefon tercih edildi %90 oranında.tek sakın n8 falan aldanmayın.bu akşam karanlıkta sahili çektik , ben böyle iso ve parlaklığı 500-600 tl lik fotoğraf makinalrında görmedim.herşeyi ile samsung s8500 wave lider.hemde markaların hemen hepsinde...

sevgili cere kardeş peki tecrübelerinden faydalanalım ben nokıa da garmin kullanıyordum navi içişn şuana kadar wave de başarılı olamadım bu konudada bizi aydınlatırsan sevinirim

silver021

silver021

Üye
Benim cebi alıp kullanalı 3 ayı doldurmak üzere. herhangi bir sorun çıkmadı bugüne kadar.
Ancak wave kullanıcılarını dikkatle uyarıyorum. Telefonun ekran aydınlatmasında 3ü pek geçmeyin. :)
O zaman ısınma yapıor belki dolaylı olarakta burnine sebebiyet veriordur.(buda bir ihtimal tabiki :)) en iyisi 3 te kullanmak. zaten ekranın en kısık sewiyesinde bile bir msjı okumak yada bir detayı incelemek (gün ışığında dahi) çok rahat oluor.

maxirabit

maxirabit

Üye
Bende bu sitede resimleri paylaşan birinden gördüm ve öyle farkettim yoksa imkansız farketmezdim ayrıca gördüğümde tel daha 1 aylıktı yani sonradan oluşmadı alındığında öyleymiş.Şimdi bunu kusur olarak görmemek lazım amoled farklı bi teknoloji ve hepsinde oluyormuş demekki yapılış tarzı böyle ,böyle olmak zorunda yani:)Sadece bembeyaz ekranda ekranın üst kısmında yatay 1cm kalınlığında şerit var.N8mi wavwemi sorusuna direk wave derim hatta iphone 4mi wavemi ?wave :)çünkü 1500-2000 tllik ip4ün radyosu yok bu resmen dalga geçmektir ayrıca ip4 ve n8den çok daha sağlam ve kibar bir telefon.Youtubdan n8 videolarını izledim dokunmatiği kapasitif multitouch olmasına rağmen algılama sorunu var x6da da öyleydi.Birde gps konusunda göresel olarak nokia iyiydi ama evin içinde gps bulması nerdeyse imkansızdı wave evin içinde pc başında 1 dk içinde buluyor sadece dahili gps ile üstelik..

1dakka içinde gps bulamaz zaten elindeki telefonda a-gps var yani bi bölümü veri transferi yapılmadan tamamen açmaz.iphone'da radyoyu napıcan ki iphonen ipod'unda son ses müzik bile açamıyorsun,kulağın çınlıyor.

mavrick

mavrick

Üye
ya Allah alla baslıcam simdiyaa niye bu sorun bitek wavede çıktı bir sürü amoled ekran var kardeşim ,herkesin başına gelebilir yok led ekran çıkalıkaç sene oldu neden boyle bir sorun yeni çıktı ,sacma sapan bir olay ,karalama kampanyasımı basladı nedir??

fuckir007

Üye
Asla Ama Asla N8 alma kısaca nokia alma derim ki nedeni Ovi mağazası iğrenç ve hala telefonları çok aşırı derece kasıyor 12 mp kamera ise bence göz boyama wavein kamerası 1000 basar

mvelten

mvelten

Üye

1dakka içinde gps bulamaz zaten elindeki telefonda a-gps var yani bi bölümü veri transferi yapılmadan tamamen açmaz.iphone'da radyoyu napıcan ki iphonen ipod'unda son ses müzik bile açamıyorsun,kulağın çınlıyor.

iphonen ipod'u diye birşey yok apple ın ipod u o . başlıktakı konunun da ipod un üstünlüğüyle uzaktan yakından alakası yok . algılayamadım bu mesajı neden yazdığınızı iphonun radyosundan ipodun sesine nasıl geçtiğinizi :bilmm

Emre-45

Emre-45

Üye
Super amoled ekranlarda genellikle oluyor bu sorun..Bu yuzden wave 2 super amoled değil.

senam38

Üye
Super amoled ekranlarda genellikle oluyor bu sorun..Bu yuzden wave 2 super amoled değil.

arkadaşlar bu lcd ekranlarda bile oluyor zamanla ps3 cafede lcd tv gördüm ekranda hep izler var pes oyununa ait bu tüm ekranlarda olan birşey bu resimdeki cihazda mesela wave değil amoled ekranınlı bi samsung yani abartılacak birşey yok emin olun yeni cikan bir cok cihazda bu sorun mevcut takmayın artık çok abartıldı bu sorun

silver021

silver021

Üye

telefonda a-GPS Ve GPS var arkadaşım. bilip bilmeden konuşma. :) uyduyu bulması açık havada 20 saniyeyi buluor. ben en son yüksek sesi açarsam kulakların patlar wavede. şakamısın sen ya. :D iphone 3gs gibi ezik bir şeyi getirmiş wavele karşılaştırıor. :d

mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar iphone 3gs nin ses kalitesi waveden iyi fakat şufarkla : iphone3gs:94.1 wave 92.7 bunlar 100 üzerinden ama iphone 4 un notu 90.2 farkları siz görün artık,bu arada wave in hoparlor notu 70.2 iphone3gs in 62.8 burdada wave yeniyor

berkcombil

Üye
arkadaşlar bu lcd ekranlarda bile oluyor zamanla ps3 cafede lcd tv gördüm ekranda hep izler var pes oyununa ait bu tüm ekranlarda olan birşey bu resimdeki cihazda mesela wave değil amoled ekranınlı bi samsung yani abartılacak birşey yok emin olun yeni cikan bir cok cihazda bu sorun mevcut takmayın artık çok abartıldı bu sorun
Bu ekrandaki telefon Galaxy S değil öyle di mi?

Üst Alt