Wave 723'ten Galaxy Ace'ye geçiş :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Wave 723'ten Galaxy Ace'ye geçiş :)
Öncelikle Galaxy'e geçişim nasıl oldu onu anlatayım.Babamda Nokia 3120 Classic vardı.Onu satmış bir arkadaşına iyi fiyata.Daha sonra gel senle telefon bakmaya gidelim dedi.Gittik ben Wave 525'i önerdim yada sende benim wave 723'ten al dedim.Daha sonra önceden gördüğüm galaxy ace vardı.Kafam çalıştı babam bunu alırsa büyük ihtimal kullanamaz dedim çünkü daha ilk defa dokunmatik kullanacaktı kullanamayıncıda benimkini kullanması daha kolay diye kakalar ondan alırım dedim:eheOrdaki telefoncuda bu telefonu sen alırsın merak etme dedİ.Neyse aldık telefonu ben hep benim telefon daha kolay şöyle böyle diyip övüyorum wave'yi.Daha sonra babam sıkıntı yaşadı biraz kullanmakta ben üstüne gittim biraz.Bana seninkide yeter dedi az daha kullanayım haftasonu sana vercem dedi:heyo:Olay bundan ibaret sizce iyi bir geçiş olmadı mı zaten telefonumda bazı sıkıntılar yaşıyordum.Bu arada Android telefonlar hakkında bilgisi olan var mı ondada samsung kies falan var mı?Telefon menüsünde Samsungapps, S-Android, Slide me gibisinden şeyler var bunlar market falan mı?Birde bundada kies falan var mı yada sürüm yükseltme falan?Lütfen bilgisi olan vardır belki bilen varsa yardım edebilir mi?Bu arada telefon 10 numara :naughty:

hsahin4

hsahin4

Üye
Wave 723'ten ACE'e geçiş muazzam olmuş. Sıkıntısız kullanacağın bir telefon almışsın, tebrik ederim.
Eskiden bende Wave2 vardı, yakın bir akrabamla Galaxy S takası yaptık :)
Telefonuna yakında market güncellemesi gelecek, KIES üzerinden güncellemeyi yapabilirsin. Bu güncellemeden sonra Froyo 2.2 + Market kullanabileceksin. (Şu anda üzerinde market olmayan Froyo 2.2 olmalı) Sanırım Mart ayı içinde güncellemeyi alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt