Wave 723 Acil yardım lütfen !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

earthquarker

Üye
    Konu Sahibi
Wave 723 Acil yardım lütfen !!!
Önecelikle merhaba anneme doğum günü için ukraynadan 1 wave 723 aldım ilk defa bada işletim sistemli bi telefon kullanıyorum ama içerisinde tr dil seçeneği yok bunun için bildiğim kadarı ile bi kod değişmesi gerekiyo bu konuda yardımlarınızı bekliyorum cok acil çünkü kısa bi süre sonra ukraynaya geri dönücem türkiyedeyken bunu yapmak istiyorum daha once nokia s60 v3 tarzındaki telefonlar kullandın ve bunu uyguladım ilk defa bada sistemi kullanıyorum lütfen yardım edin :ah

earthquarker

Üye
    Konu Sahibi
kendim için değil rusça biliyorum ama annem ne rusça ne ingilizce biliyo onun için sorun flashlama konusuna gelince kies ile flashlamayı bilmiyorum tehlikelimi değilmi bide ukraynada hangi şehirdesin ?
video bozuk (( nasıl yapıcam ben bunu bide söz verdim telefondan cok memnunum ama türkçe yapmalıyım yardım =S

mavrick

mavrick

Üye
kendim için değil rusça biliyorum ama annem ne rusça ne ingilizce biliyo onun için sorun flashlama konusuna gelince kies ile flashlamayı bilmiyorum tehlikelimi değilmi bide ukraynada hangi şehirdesin ?

anladim ben seni, kies samsungun resmi gelistirme programidir kesinlikle tehlikeli degil ,sen ukraynaya ne zman donceksin ona gore yonlerdirelim seni ben kievde yasiyorum sen?

earthquarker

Üye
    Konu Sahibi
ben kievdeyim ama şimdi sumyde yaşıyorum kieve dönmeden halletmeliyim hediye sonuçta bu arada ankaradayım buradan dönerken bi isteğin varsa getirim biliyosun hiç bişi yok orada )))

mavrick

mavrick

Üye
ben kievdeyim ama şimdi sumyde yaşıyorum kieve dönmeden halletmeliyim hediye sonuçta bu arada ankaradayım buradan dönerken bi isteğin varsa getirim biliyosun hiç bişi yok orada )))

hayy canini yigim harbiden bisey yok sagolasin gerek yok:ehe kieve bu ay mi doncen? cunku guncelleme bu ayin sonunda cikabilir o yuzden soruyorum

earthquarker

Üye
    Konu Sahibi
bu ayın son günü dönücem güncellemelrine cok ihtiyacı yok annemin sadece türkçe olsun dokunsun kullansın yeter ))

earthquarker

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o adres çalışmıyor video açılmıyo başka bi link varsa atarsan sevinirim

earthquarker

Üye
    Konu Sahibi
ya cok rahatsız ediyorum ama benim tel wave 723 bunu nasıl uygulicam (( özel mesajdan yardım edersen sevinirim yada bi mail adresini verirsen ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt