Wave 2 S8530 Satmaya Kalksam Üstüne Ne Kadar Para Versem HTC Güzel Bi Telefon Alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 S8530 Satmaya Kalksam Üstüne Ne Kadar Para Versem HTC Güzel Bi Telefon Alınır?
Herkeze selamlar,bada 2.0 ın beklenmesi olsun,işe yaramaz ve bi okadarda basit uygulamaları olsun wave 2 den aşırı derecede sıkıldım,en az wave 2 boyutunda ekranı olan,ve hızlı calısan bi telefon istiyorum,bunu 2ci el e satmaya kalksam ne kadar verirler? alacagım telefonda ne olabilir? önerilerinizi şimdiden bekliyorum. . .

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
telefon temiz ise kutulu olmak şartıyla 500 550 arası gider diye düşünüyorum. Pembe renkli ise en fazla 500 verirler

umut681

umut681

Üye
satmasan güzel olur diyeceğim ama belliki telefondan pek anlamıyorsun.tam olarak ne istediğine karar ver ve öyle telefon al onu aldım bu kötü bundan sıkıldım demek yanlış.her tercih birinden ödün vermek demektir bunu bilmeden telefon alıp satmaya kalkışıyorsunuz.wave güçlü donanımlı hızlı işletim sistemli bir telefon hd oyunlarda yüksek performans sunuyor.senin basit programdan kastın ne ?sana göre neyi eksik telefonun? bunların cevaplarını kendi kendine bir ver.ayrıca bada için resmi tarih verildi hala bu gelmedi muhabbeti ne anlamıyorum.

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Resmi tarihden kastın aralık ayı icinde lafımı? ondan öncede ekım ayı basında cıkıyordu :)

umut681

umut681

Üye
resmi aralık ama biz kies ile daha önceden yükleyebileceğiz sana tavsiyem satmaman satıp pişman olanları bada forumunda çok gördüm ben.

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sende iyi biliyorsunki cep telefonu uygulaması denınce akla iphone gelir iphone a da para yetmiyor biliyorsun,bende o yüzden android bi telefon almak ıstedım ıphone uygulamalarını yükleyip kullanabılmek icin,oyunları falan. sacmamı düsünüyorum sence? beklenmelımı gerçekten.o derece güzel olcakmı yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...