Wave 2 Oyun V.S yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 Oyun V.S yükleyemiyorum
Değerli arkadaşlarım Geçen cumartesi günü samsung wave 2' yi kardeşime aldım. 1Ghz işlemci, büyük ekran falan güzel oyun vs oynanır diye.
1. Sorunum kies'le alakalı: kies'den program oyun indire biliyorum, fakat indirdikten sonra yükle butonu çalışmıyor kullanamıyorum.
2. Sorunum ise forumdan bulup indirdiğim asphalt 5 vs. oyunlar ile alakalı. Dosya şekindegeliyor oyunlar Örneğin: 5fgk45 şeklinde. Bunları telefonuma nasıl yüklerim. yardımcı olabilirseniz çok mutlu ourum.

wpp_00

Üye
o asphaltı falan indirdikten sonra hafıza kartındaki othersa at telefondan kur.
kiesden kurmak istersende. kiese bağla telefonu samsung appse gir pcden oyunu al de indir indirdiklerim olur orda ordan yükle deyince telefona yükler.

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
o asphaltı falan indirdikten sonra hafıza kartındaki othersa at telefondan kur.
kiesden kurmak istersende. kiese bağla telefonu samsung appse gir pcden oyunu al de indir indirdiklerim olur orda ordan yükle deyince telefona yükler.

others e attım ama forumdan indirmiş olduğum asphalt 5 tek bir dosya değil dosyanın içinde 5-6 tane daha kasör var ve hepsini denedim dosya türünü tanımıyor telefon. evet kiesten de indiremiyorum oyun paralı satın almak istesem telefondan samsung apps ye girip oyunu ala bilirim ama kiesten indirdiğim oyunları telefona kuramıyorum o da var. kiesten yükle butonuna basamıyorum işlevi yok. pek yarımcı olamadınız ama yine de teşekkürler ilginiz için. fakat hala yardıma ihtiyacım var ne sorunlu bişey bu ya bilseydim almazdım samsung telefon. lütfen yardım edin bana.

wpp_00

Üye
asphaltı indirmedim ama o şekilde oyunlar dediğim gibi yükleniyor. meta inf falan var mı o klasörlerin arasınde eğer öyleyse rardan çıkarmadan direk atıp kurmalısın. kies için bişey diyemicem
edit: sanırım o spooferla yüklenen asphaltmış. senin sürümde 1.2 forumda tarat 1.2de spoofera o şekilde kurabilirsin oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt