Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wave 2 de facebook yer bildirimi (şuanda şurda şuanda burda vs)
Sponsorlu Bağlantılar
D B K
Üye
Konu Sahibi
wave 2 de facebook yer bildirimi (şuanda şurda şuanda burda vs)
arkadaşlar wave 2 dekı yenı facebook guncellemesını yukledım fakat orada goremedım, bır sekılde yuklememız mumkun degıl mı yada yapabılen varmı, bır mekana gıttıgımızde suanda burda surda falan bunu nasıl yapabılırız ?
hegomania
Üye
GPS iniz açık ve telefon konumunu bulmuşken facebook sayfasındaki konum sekmesi aktif değil yani öyle mi?
baby_face_
Üye
telin kendi uygulamasindan degilde browserden m.facebookdan yapabilirsin, sayfayi acinca yerini bildir ikonu cikiyorzaten (su an ne dusunuyorsun kutusunun altinda) oraya tikla iki uc dakka bekledikten sonra gecerli konumunuz kullanilsinmi diye soruyor evet de sonra gps yakinindaki mekanlari listeliyor ordan istedigin mekani sec paylas. ben bu yontemi kullaniyorum.
D B K
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum, oldu
Boorock81
Üye
arkadaşlar bu problemi nasıl çözdünüz??? facebook'a giriyorum fakat yer bildirimine tıklayınca sadece yükleniyor diyor ekran ve hiçbirşey gelmiyor???? 6-7 dk beklediğim halde yok göstermiyor??
ayarı varmıdır bunun?
cellmanbash
Üye
m.facebook.com a giriyorum fakat yer bildirimi butonu yok önceden vardı ama şimdi yok neden olabilir?...