wave 2 de facebook sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

damaskinos

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 de facebook sorunu
arkadaşlar yeni wave 2 telefonumdan facebook a menüden e postayı şfreyi girmeye çalıştığımda "geçersiz e posta şifre " uyarısı alıyorum fakat internet tarayıcıdan girince "o.facebook.com" girebiliyorum

ben nerde yannış yapıoyrum:bilmm

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
dikkatli yaz ve format at tele ama soft modda .

damaskinos

Üye
    Konu Sahibi
soft mod nasıl bir de formatlamak istemiyorum pek birşey yüklü değil

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yok fabrika ayarlarına don de ama kendin seçtiğin olan ondan sonra istediğini seç yükle

• Beğen
Tepkiler: damaskinos

damaskinos

Üye
    Konu Sahibi
teşekürrler kardeş sorun çözüldü

yasayanesaret

Üye
Arkadaşlar facebook sorunu yaşıyorum, ana menüde bulunan face sigesinden giriş yapamıyorum, yanlız telefonun internet ögesinden facebook a giriş oluyor.
Youtube da falan bir sorun olmamasına ragmen bir türlü halledemedim bu sorunu bir bilgisi olan varmı acaba...
Ne yapmam gerekir format at denmiş, yaptım yine aynı ne 3g ile ne de wifi ile ana menüde bulunan facebook simgesinden giriş yapamıyorum... yardım !!!!

shamur_X

Üye
Arkadaşlar bende qiremiyorum . Menudeki Facebook- ve youtube sekmeleri çalışmıyo . HTTP zaman aşımı dio açmıyo . ama normal net sayfasından qirebiliyorm sorun nerde ? :S

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar bende qiremiyorum . Menudeki Facebook- ve youtube sekmeleri çalışmıyo . HTTP zaman aşımı dio açmıyo . ama normal net sayfasından qirebiliyorm sorun nerde ? :S
aynı sorun bendede var

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar herkeste hemen hemen bu sorun herkeste mevcut fakat bir alt yapı çalışması olduğu söyleniyor ne kadar doğrudur bilinmez tabi paylaşım dedim sizlerle..:oke:

shamur_X

Üye
yokmu bi çözüm ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt