Wave 1 Kullananlar Mutlaka Baksın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Wave 1 Kullananlar Mutlaka Baksın!
Arkadaşlar elimde fazladan gelaskins var isteyen varmı?

1)

2) SATILDI! İSTİYEN OLURSA 2 HAFTA SONRA GELİCEK!

3) SATILDI

4)

5) SATILDI! İSTİYEN OLURSA 2 HAFTA SONRA GELİCEK!

HİÇ AÇILMAMIŞ SIFIR KUTUSUNDADIR!!

Arkadaşlar Bunun sayesinde hem telefonunuzu çiziklere karşı koruyacaksınız hemde telefonunuza ayrı bir hava katacaksınız!!

Çok kaliteli bir malzemedir çok uzun süre kullanabilirsiniz buna rağmen çıkarttığınızda tek bir iz bile bırakmaz,hava kabarcığı oluşmasını önler.

TANESİ Kargo Dahil 30 TL
Ankaradaki arkadaşlara 25 TL!!!

-Hem Telefonunuzu Korur Hemde Hoş Bir Görünüm katar

-Yeni nesildir telefonunuzun %90 nını kaplar
-Özel Formulü ile kesinlikle iz bırakmaz kolayca yapıştırıp kolayca çıkarabilirsiniz
-Uzun Yıllar kullansanız dahi bu özelliğini korur
-Hiç bir hava kabarcığı oluşturmaz

Ankarada olan arkadaşlara elden teslim edilir.

Ankara dışında olanlara isterlerse ptt kapıda ödeme seçeneği ile gönderebilirim

İPhone 4,4S ve Samsung Wave S8500 İçin Mevcuttur. İPhone 4,4s İçin İstiyorsan Tıkla

Ama Diğer Telefon Modelleri İçin İsteyen Olursa Getirtebiliriz.

Satış sonunda uyumlu duvar kağıtları e-posta adresinize gönderilir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

TheCower

TheCower

Üye
Süper bisi bu ya :) ne bu

XchieL

XchieL

Üye
wave 2 için bulamazmısın ?

yada bana nerden aldıngını söylermisin .

guro123456

Üye
kardes ben izmirdeyim odeme ve teslumat isi nasil olcak ve biraz ozelliklerinden bahsedermisin

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
kardes bn kullaniyorum gayet guzel son derece kaliteli bi malzeme istedign zmn sornszca cikarabiliosn hic iz birakmiyor cok gzel tavsiye ederim

odeme isi bn sana hesap numarami vercem parayi yatirnca kargoya vercem

guven sorunun olmasin telefnumu falan veriyim konusalim

bu arada birncisi satilmistr

Konu güncel

guro123456

Üye
bende birinciyi begenmistim :(

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
feyzammm

feyzammm

Üye
ödeme işi sakat bu devirde kimseye güvenilmiyo benim başıma geldi çünki tam 750 tl m boşa gitti n95 8gb için anlaşmıştım geçen senelerde parayı yatırdım bekle babam bekle telini tc sini falanda vermişti ama nafile dava açtım beni haksız buldu mahkeme belki arkadaş dürüst biridir onu suçlamıyorum ama yinede tedbirli olmak lazım böyle konularda ama bazende insanın basireti bağlanıyo herhalde

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
ödeme işi sakat bu devirde kimseye güvenilmiyo benim başıma geldi çünki tam 750 tl m boşa gitti n95 8gb için anlaşmıştım geçen senelerde parayı yatırdım bekle babam bekle telini tc sini falanda vermişti ama nafile dava açtım beni haksız buldu mahkeme belki arkadaş dürüst biridir onu suçlamıyorum ama yinede tedbirli olmak lazım böyle konularda ama bazende insanın basireti bağlanıyo herhalde

Kardeş bence böyle genelleme yapmamalısın ben toplamda 3 kişiye sattım afyona ve istanbula kargoyla gönderdim birinede ankarada buluştuk elden verdm bende öyle şey olmaz he güvenmeyen arkadaşlar olabilir normaldir onlarada ptt kapıda ödeme ile gnderebilirim.

Arkadaşlar haftaya tekrar spariş vercem istediğiniz modeli söylerseniz getirte biliriz (kota 5 adet)

4 adetlik kotamız kaldı

swatt

Üye
arkadaslar sakın inanmayın bunlar gercek değil sahte çin malıdır orjinalı bende var bilmeyenler varsa orjinal wave yaZSIN GÖRSUN BU UYDURMA TELEFONDUR HİÇ BİR WAVE TELEFONDA BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ YOKTUR BÖE BİR DIZAYN DA YOKTUR ÇİN MALIDIR İNANMAYIN BENDEN SÖLEMESİ

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​swatt kardeş çin malı değil kanada'dan getirtiliyor öyle bişi olsa istanbulda ve diğer illerde köşebaşındaki her telefoncuda olurdu..ceycey111 arkadaşımdan bende sipariş verdim geldiğinde burdan sizi bilgilendiririm...
arkadaslar sakın inanmayın bunlar gercek değil sahte çin malıdır orjinalı bende var bilmeyenler varsa orjinal wave yaZSIN GÖRSUN BU UYDURMA TELEFONDUR HİÇ BİR WAVE TELEFONDA BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ YOKTUR BÖE BİR DIZAYN DA YOKTUR ÇİN MALIDIR İNANMAYIN BENDEN SÖLEMESİ

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim bilip bilmeden konuşma bunlar %100 orjinaldir kanadadan geliyo
Sen bunları nerde gördünde çin malı diyorsun
Çin malı olsa her yerde olurdu.
Ben toplamda 4 kişiye sattım hepside memnun
Saçma sapan konuşupta milletin aklını bulandırma.
Uygulanmış resminide koydum zaten nasıl uymuyor?

----------Eklendi @ 14:53:26 ---------- Yazıldı @ 14:40:18 ----------

​swatt kardeş çin malı değil kanada'dan getirtiliyor öyle bişi olsa istanbulda ve diğer illerde köşebaşındaki her telefoncuda olurdu..ceycey111 arkadaşımdan bende sipariş verdim geldiğinde burdan sizi bilgilendiririm...

Saol kardeşim :)
yanlız perşembeye kadar alman lazım postadan yoksa geri dncek bna :)

Türe

Türe

Üye
Keşke wave 2 için de olsa :bilmm

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim mesajına cevap veremiyorum yarın vericem zaten yarın kargo geliyor bugün dağıtıcıya verilmiş :)
Kardeşim bilip bilmeden konuşma bunlar 0 orjinaldir kanadadan geliyo
Sen bunları nerde gördünde çin malı diyorsun
Çin malı olsa her yerde olurdu.
Ben toplamda 4 kişiye sattım hepside memnun
Saçma sapan konuşupta milletin aklını bulandırma.
Uygulanmış resminide koydum zaten nasıl uymuyor?

----------Eklendi @ 14:53:26 ---------- Yazıldı @ 14:40:18 ----------

Saol kardeşim :)
yanlız perşembeye kadar alman lazım postadan yoksa geri dncek bna :)

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
1,3,4. numaralar için indirim yaptık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...