Wave 1 hakkında 2 soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelissim

gelissim

Üye
    Konu Sahibi
Wave 1 hakkında 2 soru?
1- Arkadaşlar telefonum wave 1. Uzun süre xxla1 fwyi kullanıyordum. Daha sonra birkaç fw daha kullandım. Şimdiki fw son çıkan portekiz fwsi. Şimdi sorum şu: m.chip.com.tr ve sunexpress.com sitelerine girdiğimde ekrana gelen menülere ardı ardına bastığımda telefon resetleniyor. Önceki fwlerde bunu denememiştim. Acaba bir sıkıntımı var. Sizde deneyip bana yardımcı olur musunuz.
2- Ap ve Cp modları hakkında bir sorum var. Telefonu cp moduna aldığımda herhangi bir donma sorunu şimdilik yaşamadım. Oysa önceki fwlerde hd oyunlar oynarken bile ap modundaydı. Sizde de bu tarz problemler var mı. Niçin böyle bir mod yapma ihtiyacı hissetmişler?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Portekiz yazılımını deneyeceğim, bahsettiğiniz yazılım bu mu; S8500XXLG1

CP mode veya AP mode kullanıcının tercihine bırakılmış bir şey. Neden böyle bir mod yapma ihtiyacını bilmiyorum ama bence hem performansı yüksek tutup hem de bataryanın uzun süre gidecek şekilde kullanılmasına henüz bir çözüm bulamadıklarından olabilir.

CP mode daha fazla performans verir. Yeterli bellek yok uyarısı ile daha az karşılaşılır. CP mode da okuma/yazma hızı 3326kbps dir. AP mode ise daha çok pil odaklıdır. Ve varsayılan ayar bu modtur. Yani telefonunuz Ap mode ile gelir. AP mode da okuma/yazma hızı 466kbps dir.

CP mode da pil süresi kısalır. Ortalama 1 ila 1,5 gün arasındadır. AP mode ta ise kullanıma bağlı 3-4 gün gidecektir.

CP mode ile AP mode arasındaki geçiş: *#8740# kodu ile yapabilirsiniz. Enable yazan aktif olandır. Mesela kodu yazdınız CP uart enable yazdı. CP mode a geçmiş oluyorsunuz. Tekrar yazdınız AP uart enable yazdı. AP mode a geçmiş oluyorsunuz.

CP modu

- Tüm işlemlerde iyi hiz, iyi performans özellikle oyunlarda ve HD videolarda
- Yeterli hafıza yok hatası minimum yaşanır.
- Saatte ortalama %2 batarya harcar.

AP modu

- Daha az hız, daha az performans
- Yeterli hafıza yok hatasi daha çok ortaya çıkar.
- Saatte ortalama %0.2 - %0.5 arası pil tuketimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt