WarSpear Online

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koc61

Üye
    Konu Sahibi
WarSpear Online
Warspear Online bir RPG oyunudur.İsmindende anlaşılacağı üzere çok oyunculu bir oyundur cep telefonu için son derece iyi bir oyundur.Ayrıca oyun tamamen ücresizdir.

Oyundan Görüntüler

İndirme Linkleri

• Beğen
Tepkiler: korhan06tr, " Tehlike " ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

blacktalon

blacktalon

Üye
eline sağlık

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın güzel oyuna benziyor n81 de deniycem

bayramali80

Üye
teşekkürler

aneskan

Üye
arkadaşlar oyunu inidiriyrum rardan çıkarıyorum sonra dosyayı tele açıp açamaya çalışyıorum ama olmuyo :S

jatvalca

jatvalca

Üye
güzel oyuna benziyor deneyecem bakalım
beğenmesemde emeğe saygı teşekkürler

atakan25

atakan25

Üye
ne kadar kot yer ücretsizdir diyor ama ?

blacktalon

blacktalon

Üye
bu oyunu biraz açıklasan güzel olcak anlaşılmıyor pek

turbison066

Üye
teşekkürler çok güzel oyun :oke:

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
köntör gitmez dimi? :)

mageof476

Üye
arkadaşlar bir görev var yapamadım "swamp wisp" diye bırsey istıyo yardımcı olurmusunuz

koc61

Üye
    Konu Sahibi
Wifi(WLan) üzerinden bağlanıyorsanız gitmez tabiki fakat diğer türlü gider, görevleri haritada gösteriyor ya yeşil nokta yada yeşil daire alanı görevin olduğu yerdir

blacktalon

blacktalon

Üye
oyun çok dandik ve anlaşılmıyor kolay qelsin

romedon

romedon

Üye
oyun güzel çok görevleri bulmak için sağ tarafta menu var orayı tıklayın map var tıklayın harita çıkar haritada yeşil nokta gitceğiniz yerdir bende nokia 5228 var oynuyorum en üstteki server nick romedon gece oynuyodum saat 11 12 gibi ontür gitmedi hiç sabah açayım dedim az oynadım 2 tl gitti nası iş anlamadım ama internet pakedi alıp oynauyın güzl oyun (bu arada kıyafet nasıl giyiliyo biçözemedişm yardım edin)

doruk6

Üye
Görev yapıp level kasmalı oyun 2 ırk var 2 ırkta da 3 çeşit karakter var. Karakterlerin kendilerine has pasif, aktif skilleri var.Her serverda 1 ırk seçebiliyosun. Online oyun olduğu için telefonda kullandığınız internete göre para gidebilir. Takas party gibi özellikler mevcut.

turko2727

turko2727

Üye
arkadaşlar online oyun istiyorsanız benim tavsiyem anrufen çok güzel bir oyun ingilizce efektler de güze yanlız oyunun çin versiyonu dahada bir gelişmiştir.

eng site wistone.com
çin site qy.wistone.com

duranyu

Üye
bıde baska telden atmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt