Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WarRock Oynayan Varmı Beyler ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing
Üye
Konu Sahibi
WarRock Oynayan Varmı Beyler ?
Arkadaşlar WarRock oynayan var mı merak ettimde çok tanınmış bir oyun değil eğer oynayıpta yüksek lwl li biri varsa çarını satın alabilirim.
Kardeş güzel oyundur bi araştır istersen helikopter uçak tank sürebiliyorsun sniper felan counter gibi ama grafikleri çok daha iyi ayrıca çok yönlü bir oyun tavsiye ederim ama oyunu öğrendikten sonra çok bağımlı yapar
nasıl tanınmış değil knigtın yapımcısı değimi k2 ben eskiden çok oynardımda şimdi herkez premiumlu ve hack çok onun yerine daha 1senelik bioyun olan point blank öneririm heli tank uçak filan yok ama güzel bi fps
nasıl tanınmış değil knigtın yapımcısı değimi k2 ben eskiden çok oynardımda şimdi herkez premiumlu ve hack çok onun yerine daha 1senelik bioyun olan point blank öneririm heli tank uçak filan yok ama güzel bi fps
Kardeşim k2 network dünyaca ünlü fakat warrock çok oynanmıyor ben 4 yıldır oynuyorum 55 lwl 115 bin kill 25 felanda deathım vardı 4.01 kd vardı bende ve bana kalırsa hala en iyi oyun warrock
Kardeşim k2 network dünyaca ünlü fakat warrock çok oynanmıyor ben 4 yıldır oynuyorum 55 lwl 115 bin kill 25 felanda deathım vardı 4.01 kd vardı bende ve bana kalırsa hala en iyi oyun warrock