Warhammer 40000 Dawn of War 3 129TL

Sponsorlu Bağlantılar

bariscakmak99

bariscakmak99

Üye
    Konu Sahibi
Warhammer 40000 Dawn of War 3 129TL
Arkadaşlar ben 'den satın aldım 129tl ye tavsiye ederim hemen key çıktı oyunun çıkmasını bekliyorum artık son 1 gün steam'e para vermeyin okadar yazık.
DEVLERİ SERBEST BIRAKIN
  • Yüksek savaş makinelerinin kontrolünü ele geçirip Dawn of War tarihinin en büyük karakterleriyle savaşı kendi lehinize çevirin. Kuvvetli Imperial Knight (Space Marine), gürültülü Gorkanaut (Ork) veya ürkütücü Wraithknight (Eldar) ile
  • İşleri tersine çevirin.


DEVASA SAVAŞLAR


  • Dawn of War, epik aksiyonuyla ünlüdür ve bu muazzam çarpışmalar geri döndü - ancak artık standartları aşarak. Vahşi yanardağ bölgelerinde veya kudretli orbital Yıldız Kaleleri'nde devasa ordularla savaşın.


SEÇKİN ASKERLERİ SİLAH ALTINA ALIN


  • Her biri düşmanlarınızı yenmek için yeni saldırı stratejilerinin kilidini açmanıza ve bunları geliştirmenize yardım edecek kendi özel yetenekleri ve bonuslarını gösterirken, koleksiyon öğesi güçlü seçkin mangaları kullanarak savaş planlarınızı sonraki bir seviyeye çıkarın.


ÜÇ GRUPLU SENARYO


  • Değişen görevlerle her gücü neyin çetin kıldığını öğrenin. Kısa bir sürede Space Marine, Ork ve Eldar'ın savaş avantajlarını ve ne kahramanların ne de kötülerin, sadece savaşın var olduğu bir evrenin kurallarını anlamaya başlayacaksınız.


HÜKMEDECEK TEK BİR ORDU


  • Yakın bir mücadelede sizinle boy ölçüldüğü ilk andan itibaren kendi evrensel ordunuzu kurun. Yanınızdaki sadık birliklerle savaştan savaşa ilerleyerek hem senaryo görevlerinde mücadele edin hem de çok oyunculu haritalara hakim olun.

ÇEVRİMİÇİNDE YENİ BİR ŞAFAK


  • Ordunuz, çevrimiçi çarpışma modunda kasıp kavuracak. Çok oyunculu topluluğa katılıp yeni ittifaklar kurun - ardından patlamalı, kaotik ve rekabetçi haritalarda yeni 'arkadaşlarınızın' ayağını, onlar düşmana dönüştükçe kaydırın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Buğra

Buğra

Admin
Benim için Command & Conquer: Generals serisinden sonra gelen en iyi strateji oyun serilerinden birisidir.
3. oyununu da sabırsızlıkla bekliyordum :eller:
 
bariscakmak99

bariscakmak99

Üye
    Konu Sahibi
valla süreli indirimdeymiş kaçırma derim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt