wap ve gprs ayarı orite kullananlar kesin oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onr.cvn

Üye
    Konu Sahibi
wap ve gprs ayarı orite kullananlar kesin oluyor
arkadaşlar bende orite me 2 var wap ayarını birtürlü yapamıyordum.şimdi buldum.internet ayarı olan bir telefon bulun hattınızı ona takın.daha sonra (turkcell için)wap yazıp 2222 ye gönderin.o telefona ayarlarınız birazdan gönderilecektir.diye bir mesaj gelecektir.o mesajdan sonra telefonunuzu çin malı olan telefonunuza takın gelen mesajla ayarlrınız olmuş demektir.yorumlarınızı bekliyorum.:oke::deal:

• Beğen
Tepkiler: saban1996

Odysseus

Odysseus

Üye
Yalnız gelen ayarlar telefona yüklenir, sim karta yüklenmez. Sim kartı diğer telefona takıldığında nasıl ayarlar ona geçecek, açıklar mısınız ?

onr.cvn

Üye
    Konu Sahibi
eğer başka telefon kullanacaksanız aynı şeyi bi kere daha yapacaksınız

saban1996

saban1996

Üye
teşekkürler denedim ve oldu.

halukccc

halukccc

Üye
Yalnız gelen ayarlar telefona yüklenir, sim karta yüklenmez. Sim kartı diğer telefona takıldığında nasıl ayarlar ona geçecek, açıklar mısınız ?
ben acıklıyım sana kardeşim . konuyu acan arkadas uyanık biraz:D . ama guzel dusunmus .;; şimdi wap ayarlarını istediin zaman sana iki tane msj yolluolar ilki ; ayarlarınız birazdan cebinize gonderilecektir .. ikincisindede ayarlar gelior zaten.wap ayarlarını isteyip ilk msj geldigi gibi telefondan hattı cıkartıp obur telefona takarız ayarlarda (yani 2. msj ) o telefona gelmiş olur .. dogrudur yalnıstır bilemicem denemedim cunku . kolay gelsin...:bigstar:

ozcanli

Üye
lan

--------------- Ekleme ---------------

hiçte internet olmiyuuuuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt