Wap.Maxicep.com | Sorunmu var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
Wap.Maxicep.com | Sorunmu var ?
Arkadaşlar bir kaç kişi konu açmış wap.maxicep.com mevcut diye. Fakat cepten bağlanmayı denediğim zaman PAGE FAİLED TO BE OPENED! ERROR CODE: 400 Kısaca açılmıyor yani :D
Acaba geçici bir sorunmu geçici değilse bu adresi açmanızı rica ediyorum gerçekten cepten bu siteye bağlanmak çok zor ve üye girişi yapana kadar dünya kota gidiyor ve bu sebeple gavurların wap sitelerine (getjar) muhtaç kalıyoruz :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yeni forum yazılımında bunun yapılacağı söylenmişti ve biraz zaman gerekiyor :) Ayrıca cepten foruma girmek isterseniz opera mini 4.2 sürümünü kullanarak girebilirsiniz hem hızlı hem hesaplı hem de kaliteli :) Yaklaşık 6 aydır cepten giriyorum hiçbir sorun yaşamadım forumdan dolayı çıkan sorunlar haricinde ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayata geçmedi henüz galiba

ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
Yeni forum yazılımında bunun yapılacağı söylenmişti ve biraz zaman gerekiyor :) Ayrıca cepten foruma girmek isterseniz opera mini 4.2 sürümünü kullanarak girebilirsiniz hem hızlı hem hesaplı hem de kaliteli :) Yaklaşık 6 aydır cepten giriyorum hiçbir sorun yaşamadım forumdan dolayı çıkan sorunlar haricinde ...

Evet opera mini bende kullanıyorum fakat 6600 kullanıcısıyım ve opera mini'den download yapılmıyor. Teknoloji harikası ucweb browser ile download yapabiliyor ve çok başarılı bir şekilde forumu gezebiliyorum fakat sorun şu ki fazla kasıyor ve aşırı cep kotası yiyor =/

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yeni forum yazılımında wap olursa süper olur...

Godfather

Godfather

Üye
Wap varmıydıki ya?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok eskiden vardı...Sonra kaldırıldı...:oke:

Ama yeniden gelecekmiş Enes diyor...:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ozan abi yeni forum yazılımında var demişti :)

ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
Ozan abi yeni forum yazılımında var demişti :)

Evet var fakat nedense bu sistem sadece ucweb browser'da gözükmekte. Onun haricinde google'un otomatik telefonlar için convertlediği şekilde girilebiliyor fakat üye girişi yapılamıyor. Benim istediğim forum gibi değilde getjar tarzı kategorilendirilmiş programları tek tıkla indirebileceğimiz bir maxicep wap sitesi :evet:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Peki ne zaman olacak

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar bir kaç kişi konu açmış wap.maxicep.com mevcut diye. Fakat cepten bağlanmayı denediğim zaman PAGE FAİLED TO BE OPENED! ERROR CODE: 400 Kısaca açılmıyor yani :D
Acaba geçici bir sorunmu geçici değilse bu adresi açmanızı rica ediyorum gerçekten cepten bu siteye bağlanmak çok zor ve üye girişi yapana kadar dünya kota gidiyor ve bu sebeple gavurların wap sitelerine (getjar) muhtaç kalıyoruz :(
wap.maxicep.com adında bir wap sitemiz mevcut degil ve wap sitesi açmayı düşünmüyoruz, wap artık 3g ile birlikte tarih oldu denebilir ...

Wap sitesi açılacak demedik sadece telefonlara daha uyumlu ve basit özel bir tema yapılacak ve telefondan girenler reklamsız daha basit ve hızlı dolanabilecek ... Ayrıca bir sonraki aşama ise iphone a özel websayfası haline getirecek bir yazılım olusturmak ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de wap demedim :ehe

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
wap.maxicep.com adında bir wap sitemiz mevcut degil ve wap sitesi açmayı düşünmüyoruz, wap artık 3g ile birlikte tarih oldu denebilir ...

Wap sitesi açılacak demedik sadece telefonlara daha uyumlu ve basit özel bir tema yapılacak ve telefondan girenler reklamsız daha basit ve hızlı dolanabilecek ... Ayrıca bir sonraki aşama ise iphone a özel websayfası haline getirecek bir yazılım olusturmak ..
bilgi için sagol ancak ne zaman olacak bütün bunlar???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt