Wap Ayarları Açıkmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
start01

start01

Üye
    Konu Sahibi
Wap Ayarları Açıkmı
Arkadaşlar wap ayarlarının yapılı yada yapılı olmadığını nasıl anlarız yani internet paketi alacam ama wap ayarlarım yapılı deyil ise internete giremezmişim.

----------Eklendi @ 23:54:17 ---------- Yazıldı @ 22:23:30 ----------

bilen kimse yokmu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ayarlardan erişim noktalarına bak. :) :oke:

start01

start01

Üye
    Konu Sahibi
telefonda bulamadım saten ayarlarını :ağlarım::ağlarım::ağlarım: ama internetden m.facebook gire biliyorum net paketi aldğımda da girermi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet girer. :oke: m.facebook'a girebiliyorsan senin internet ayarların var demektir zaten. :oke:

dj eşref

Üye
kardes wap ayarların olup olmadıgına bakmak ıcın bunları yap şuan telefondan yazdıgım ıcın senın telefonun ne marka oldugunu bılmıyorum sırayla takıp et MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/ERISIM NOKTALARI/eger burda TELSIM WAP yada buna benzer yazılar varsa hepsını sıl cunku bunlar eskı ayarlar oldugu ıcın.......sımdı yenı ayarları almak ıcın ekrana şunu yaz *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sana mesajlar gelecek senden 1 kod ısteyecek sende gelen mesajları kaydetmek ıçın 1234 yap evet dıyeceksın ve seceneklerden kaydet dıyeceksın sadece 1 tanesı varsayılan baglantı noktası olacak oda VODAFONE LIVE olacak......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt