ÇaRşI 2387
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende varda hangısı bılmıyorum 200 tane tema var denıyıcm en kısa zamanda söylerımBu ıconların ait olduğu temayı Bulabilirmiyiz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam sağol, bulamazsanda canın sağolsunbende varda hangısı bılmıyorum 200 tane tema var denıyıcm en kısa zamanda söylerım
yok varda nerde hatta bugun gezınırken gordumtamam sağol, bulamazsanda canın sağolsun
canın sağolsunacaba sadece klasör ıkonlarımı böyleyok varda nerde hatta bugun gezınırken gordummalesef bulamadım :/
hayır butun iconlar öylecanın sağolsunacaba sadece klasör ıkonlarımı böyle
klasör modu resimdekicanın sağolsunacaba sadece klasör ıkonlarımı böyle
sadece klasor modu degıl o tema ama adını unuttumklasör modu resimdekiv6 linkteki
belle refresh multimenu by yaren_dede [13 adet klasörlü menü] 31.03.2013 - MaxiCep
illaki temanın klasör modu orjinal ikonlar bu kadar renkli değilsadece klasor modu degıl o tema ama adını unuttum
ben aynı iconları böyle olan tema kullandmillaki temanın klasör modu orjinal ikonlar bu kadar renkli değil
o zaman temanın adını lütfet de bakalım değilmiben aynı iconları böyle olan tema kullandm
ismine bakmıyorm sırasıyla denıyorm sadece oldugunu bılıyormo zaman temanın adını lütfet de bakalım değilmio kadar net hatırlıyorsan ismini bilmen lazım
Aynen O klasör modu İsa sonuna kadar haklıo zaman temanın adını lütfet de bakalım değilmio kadar net hatırlıyorsan ismini bilmen lazım
Teması var elimden geçtide bende bulamadım araştırmak lazım.Aynen O klasör modu İsa sonuna kadar haklı
ben de yanılıyor olabilirim o kadar çok tema var ki hangisini aklımızda tutalımAynen O klasör modu İsa sonuna kadar haklı
dostum çekmece den çıkart emektarıTeması var elimden geçtide bende bulamadım araştırmak lazım.
Klasör modunun ismini değişmesem bulurduk hemen
Aynıydı hatta ev ekranlarına resim atmisimdirdostum çekmece den çıkart emektarıkonu senin konun hatırlıyorsan şayet temanın ikonları da klasör modu ile aynı mı
dostum senin açmış olduğun temaların çoğuna baktım ancak yokAynıydı hatta ev ekranlarına resim atmisimdir
Ama unuttum simdi konusunuda acmis olabilirim
Aynen geçen gün bende baktımdostum senin açmış olduğun temaların çoğuna baktım ancak yok
ben geçen gün jolla ikonları için 2 saat gezdim ve buldum bu temayı da bulmak gerekirAynen geçen gün bende baktım
Aslında biraz vakit ayirsam bulurumda en az 2-3 saat alir heralde yani bir tema içinde bu kadar vakit fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?