yaren_dede Üye Konu Sahibi Paronim' Alıntı: Paketi ayristirmak ile ilgili bir sorun olustu hatasi aliyorum yardimci olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... yuklemek için android 4.2.2 ustu olması gerekiruyg. 2.9.4 surume guncellendi
Paronim' Alıntı: Paketi ayristirmak ile ilgili bir sorun olustu hatasi aliyorum yardimci olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... yuklemek için android 4.2.2 ustu olması gerekiruyg. 2.9.4 surume guncellendi
NaaaRkoooZ Üye S3 mini root attim xposed yukleyiciyi yukledim fakat wanam xposed yuklemiyor sorun olustu diyor neden acaba ?
S3 mini root attim xposed yukleyiciyi yukledim fakat wanam xposed yuklemiyor sorun olustu diyor neden acaba ?
Senyor Keş Kapalı Hesap NaaaRkoooZ' Alıntı: S3 mini root attim xposed yukleyiciyi yukledim fakat wanam xposed yuklemiyor sorun olustu diyor neden acaba ? Genişletmek için tıkla ... wanam xposed android 4.2.2+ çalışır
NaaaRkoooZ' Alıntı: S3 mini root attim xposed yukleyiciyi yukledim fakat wanam xposed yuklemiyor sorun olustu diyor neden acaba ? Genişletmek için tıkla ... wanam xposed android 4.2.2+ çalışır
yaren_dede Üye Konu Sahibi NaaaRkoooZ' Alıntı: S3 mini root attim xposed yukleyiciyi yukledim fakat wanam xposed yuklemiyor sorun olustu diyor neden acaba ? Genişletmek için tıkla ... gravitybox kullanabilirsin ozellikleri benzer
NaaaRkoooZ' Alıntı: S3 mini root attim xposed yukleyiciyi yukledim fakat wanam xposed yuklemiyor sorun olustu diyor neden acaba ? Genişletmek için tıkla ... gravitybox kullanabilirsin ozellikleri benzer
NaaaRkoooZ Üye yaren_dede' Alıntı: gravitybox kullanabilirsin ozellikleri benzer Genişletmek için tıkla ... Tsk ederm
yaren_dede' Alıntı: gravitybox kullanabilirsin ozellikleri benzer Genişletmek için tıkla ... Tsk ederm
yaren_dede Üye Konu Sahibi silentattack' Alıntı: Bu görüntüyü wanam ile yapabilir miyim hocam ? Genişletmek için tıkla ... birinci ekrandaki tuş takımı dışında yaparsın
silentattack' Alıntı: Bu görüntüyü wanam ile yapabilir miyim hocam ? Genişletmek için tıkla ... birinci ekrandaki tuş takımı dışında yaparsın
silentattack Üye yaren_dede' Alıntı: birinci ekrandaki tuş takımı dışında yaparsın Genişletmek için tıkla ... PM atsam ayarları nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz denedim baya karıştı ortalık
yaren_dede' Alıntı: birinci ekrandaki tuş takımı dışında yaparsın Genişletmek için tıkla ... PM atsam ayarları nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz denedim baya karıştı ortalık
yaren_dede Üye Konu Sahibi silentattack' Alıntı: PM atsam ayarları nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz denedim baya karıştı ortalık Genişletmek için tıkla ... yanlız arka planı beyaz yapmış yazılar siyah yani yazıları nasıl siyah yaparız onu bilmiyorum
silentattack' Alıntı: PM atsam ayarları nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz denedim baya karıştı ortalık Genişletmek için tıkla ... yanlız arka planı beyaz yapmış yazılar siyah yani yazıları nasıl siyah yaparız onu bilmiyorum
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: bende istiyom abi Genişletmek için tıkla ... yazıları siyah yapabilecekseniz yapalım beyaz ama yazılarda beyaz
AnıL-D' Alıntı: bende istiyom abi Genişletmek için tıkla ... yazıları siyah yapabilecekseniz yapalım beyaz ama yazılarda beyaz
silentattack Üye yaren_dede' Alıntı: yazıları siyah yapabilecekseniz yapalım beyaz ama yazılarda beyaz Genişletmek için tıkla ... Oraya kadar sıkıntı yok da orda tıkanıyo zaten
yaren_dede' Alıntı: yazıları siyah yapabilecekseniz yapalım beyaz ama yazılarda beyaz Genişletmek için tıkla ... Oraya kadar sıkıntı yok da orda tıkanıyo zaten
yaren_dede Üye Konu Sahibi silentattack' Alıntı: Oraya kadar sıkıntı yok da orda tıkanıyo zaten Genişletmek için tıkla ... valla sistem yazı rengini degiştiren bir modul varmı bilmiyorum ama bi bakim
silentattack' Alıntı: Oraya kadar sıkıntı yok da orda tıkanıyo zaten Genişletmek için tıkla ... valla sistem yazı rengini degiştiren bir modul varmı bilmiyorum ama bi bakim
silentattack Üye yaren_dede' Alıntı: valla sistem yazı rengini degiştiren bir modul varmı bilmiyorum ama bi bakim Genişletmek için tıkla ... tema olarak var ama sadece tek model için kingdroid rom da
yaren_dede' Alıntı: valla sistem yazı rengini degiştiren bir modul varmı bilmiyorum ama bi bakim Genişletmek için tıkla ... tema olarak var ama sadece tek model için kingdroid rom da
yaren_dede Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: bu sadece ssunglarda mı çalışyo ? Genişletmek için tıkla ... genelde moduller samsunglarda stabil calışıyor bundada samsung için yazıyor
Sukut-u Hayal' Alıntı: bu sadece ssunglarda mı çalışyo ? Genişletmek için tıkla ... genelde moduller samsunglarda stabil calışıyor bundada samsung için yazıyor
UpOneTR Üye yaren_dede' Alıntı: genelde moduller samsunglarda stabil calışıyor bundada samsung için yazıyor Genişletmek için tıkla ... benimki samsung değil iste neyse gravity - xblast var bask ne var bunlr gibi
yaren_dede' Alıntı: genelde moduller samsunglarda stabil calışıyor bundada samsung için yazıyor Genişletmek için tıkla ... benimki samsung değil iste neyse gravity - xblast var bask ne var bunlr gibi
yaren_dede Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: benimki samsung değil iste neyse gravity - xblast var bask ne var bunlr gibi Genişletmek için tıkla ... bunlar gibi kapsamlı yok sanırım ben görmedim
Sukut-u Hayal' Alıntı: benimki samsung değil iste neyse gravity - xblast var bask ne var bunlr gibi Genişletmek için tıkla ... bunlar gibi kapsamlı yok sanırım ben görmedim