.wad?***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LowesTime

LowesTime

Üye
    Konu Sahibi
.wad?***
.wad dosyasi ne işe yarar bilen warmi arkadaşlar anlatirsaniz sewinirim

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
O ne yaw???

gorillaz1903

Üye
benim bildiğim sadece .wad uzantılı oyunlar var .wad uzantılı oyunları s60 tellerde oynarsın ama çok zorlar işlemciyi bi arala wad oyunu oynuyodum bende ama onun haricinde başka bişey bilmiyom

LowesTime

LowesTime

Üye
    Konu Sahibi
gorillaz1903 saol werdiğin bilgiler için bu konuyu açtiktan 10 dk sonra çözüm işi dediğin doğru cok yüksek oluyo kalitesi Halflife yükledim ayni bilgisayar gibi

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
wad dosyaları c2doom motoru için yapılmış oyunlardır. ve telefona gore kasar. 6630 da hiç kasmıyo mesela ve wad dosyalarının boyutu cok buyuk oluyo

belakajmer48

belakajmer48

Üye
.wad formatını gennellikle counter sitrike dosyalarının arasında yer alıyor ama s60 da calışırmı bilmiyom :)

dj_fethi

dj_fethi

Üye
wad dosyası genellikle 9.1-9.2-9.3 programlarında c2doom motoru için hazırlanmış yüksek mb ta oyunlardır o motor tarar ve wad dosyasını bularak oynamanızı sağlar...

melo_sedo

melo_sedo

Üye
Kardeş wad dosyasının içinde oyunun dosyaları var resimleri falan mesela counter strikeyi le alalım dust2 bölmünü bilirsiniz mesela o bölüm bir wad dosyasıdır duvarlar felan taşlar, vsvsvs
wad demek wally resim arşivi demek oluo işte bu dosyada o dediğim şeyler var bunlarıda düzenleye bilirsin programlarala

--------------- Ekleme ---------------

ANLAMASIYSAN BU SAYFANIN ALT BÖLÜMLERİNE BAK ORADA DAHA AYRINTILI BİLGİLER VAR :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ANLADINMI KARDEŞ??
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt