Telefon Tavsiyesi w995 wifi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kural82

Üye
    Konu Sahibi
w995 wifi sorunu
w995 wifi sorunundan herkes bahsetmiş fakat çözüm bulan varmı? artık "iletişim hatası tekrar deneyin veya destek için operatörünüze başvurun" yazısını görmekten bıktım.

Captain

Üye
dns değiştirebilirsin kardeş
wifiye baglandıktan sonra ayarları düzenleden dns yerine 8.8.8.8 yaz

kural82

Üye
    Konu Sahibi
dns 8.8.8.8 yazmayı denedim fakat değişen bişe olmadı ( mobil internetten bağlanabiliyorum ama wifi için aynı şeyi söyliyemicemm

arkadaşlar bu telefonun bi sorunu değil tt werdiği modemlerle alakalı bi olay ewimdeki modeme bağlanıyorum we intternette geziyodum daha sonra ttneti werdiği başka bi modemi kullanmaya başladım ve tel bağlanıyo fakat net bağlanmayıp iletişim hatası wermeye başladı eski modemi takdığım sorun düzel fakat benim ttnetin werdiği modemi kullanmam gerektiği için bu sorunu çözmeye çalışıyorum :S modemler telefonları desteklemediği için ıp wermiyo olabilir elle werdiğiniz ıpleride kabul etmiyo sanırım we bu sorunu sadece w995 le değil nokia e71 5800 gibi telefonlardada aldım...

kural82

Üye
    Konu Sahibi
bende tt netin verdiği modemle bağlanamıyorum, en kısa zamanda başka modemde deniycem

hoss

Üye
donanım foruma bak orada bir cok kişi w995 kullanıyo sorununa yardımcı olacaklardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...