w995 wi fi bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasancim01

hasancim01

Üye
    Konu Sahibi
w995 wi fi bağlantı sorunu
Telefonumla kablosuz ağıma bağlanıyorum şifremi felan giriyorum baglantı kısmında hiç bir sorun yok ama internete girmeye çalışdığımda bağlantı hatası diyor bir türlü bağlanamadım yardım lütfen ayarları felan varmıdır bunun ya...

ttyahoo

ttyahoo

Üye
w995 in sesinden memnunmusunuz

TR_slymn

Üye
aynı sorun bendede var kardes :(

ouzqan

ouzqan

Üye
yazılımı güncelleyin ozaman düzelir ses konusunda da acoustic denen dosyaları değiştinizmi w995 i kimse tutamaz

stealwater

Üye
benimde w995 var ama ttnet wifi kullanamıyorum yazılımıda güncelledim ama hala iletişim hatası diyor internete girmiyor ancak sim katı şebekesinden normal olarak internete giriyor lütfen yardım edin

Captain

Üye
herkesde var bu wi fi sorunu ya :S

emirhanemirhan

Üye
arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirmek istiyorum=)

1. konuyu açan arkadaşın sorunu sony e. w995 değil. sorun modeminde telefonla uyum sağlanmıyor bazı modemlerde. yani bendede var w995 benim bağlanamadıpıma blackberryde bağlanamıyo

2. normal hatlardan nası giriyosunuz bu telefonun wap ayarları çıkmış değil. aveanın sitesinde en son w950i telefon ayarları var operatörümede mi sıkıntı var bilmiorum ama wifiden bağlanıyorum normal bağlantım yok=(

Captain

Üye
yanı wi fi de bir sorun yok sapasağlam wi fi ? :) :)

orivadelmare

Üye
arkadaşlar bende geçenlerde w995 aldım arkadaşın modeminden bağlantı kurabiliyorum fakat evdeki modemle bağlantı kurduğum halde interneti kullanamıyorum bunun sorunu nedir ne yapmam gerekir telefon yazılımınıda yükledim ama sonuç aynı İletişim hatası.Tekrara deneyin yada operatörünüze başvurun. uyarısını alıyorum sürekli yardımcı olursanız sevinirim

orivadelmare

Üye
bunun bi çözümü yokmu arkadaşlar ???

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
yeni bi modem alacaksın veya modemin yazılını güncelikcesin modemin 192 ili ıp sinden modem ayarlarına gir ( eğer ttnet destekli modem kullanıyossan şifre ister kullanıcı adı :admin şifre:password diye gir ) orda modem yazılımını güncelle olcak güncelle dene olmassa modemin üretivileriyle bi iletişime geç sor destek vermiyomu w995 den bağlanmaya

--------------- Ekleme ---------------

yeni bir modem alacaksın veya modeminin yazılımını günceliliyeceksin modeminin 192 li ıp sini adres çubuğuna yazıp modem sayfasına gelecekin (eğer ttnetin modemlerniden kullanıyosan veya ttnet internetin varsa kullanıcı adı ve şifre ister kullanıcı adı: admin şifre: password )adamlar şifrenin ingilizcesini koymuşlar:D ordan altlarda menülerden birinde modem yazılımı bilgisi ve güncelleme olacak tabi bu sırada modem sanırım Lan ile bağlanması gerekiyor ordan güncelle olmassa modemin üreticileriyle iletişime geç w995 den bağlanmaya destek veriyormu die ayrıca başlığa wi-fi demişsiniz sanırım wlan olcak

Captain

Üye
W995 cilere lazım olabilecek acoustikler
Xtreme_HD_Acoustics - kulaklık

.csv klasörü içeriği 'tpa\preset\acoustic'
.wbxml klasöür içeriği 'ifs\settings\acoustic'
Xtreme_Farfield - Dış ses

iki adet içerik var bunlar "ifs/setting/acoustic" içerisine atın
(bunlar A2 Uploader adlı program kullanılarak yapılacak işlemlerdir )

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş dediklerimi yaptınmı

Captain

Üye
w995 kullananlar bu telefonun wifisi çok mu yavas lutfeeeen yardım !!!!! :hmmm :hmmm :hmmm

erdem__51__

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede var sorun modemlerden kaynaklanıyor benim modem zyxel başka bi yerde wifi denedim şıp diye griyor hemde şakır şakır ama kendi modemimden giremedim başka birinin nokia wifisyle benim modemden giriş yaptı ama ben yapamadım anlıycanız

tek sorun modemm halledebilirsem yazarım

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
Slm sony ericsson w910i satıyorum ikinci el ama sıfır gibi alacak olan lar irtibata geçmek için 05388153573 fiyatttt ::::: 350tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt