w995 bazı sorunlarım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sansar50

Üye
    Konu Sahibi
w995 bazı sorunlarım var
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce w810i telefonumu eşime verdim kendime W995 aldım.
yalnız w810i deki performansı özlüyorum...

telefonumun başlıca sorunları.
1- çektiğim videoları izlerken dona dona oynatıyor bazende tel tamamen kilitleniyor.
2- çektiğim videoları izlerken ses kesik kesik yada bazen hiç gelmiyor.
3- telefonumu kapatıp tekrar açtığımda neredeyse 5 dakka açılmıyor. yani pin girme kısmının gelmesi 4-5 dakika sürüyor.
4- telefonu akşam yatarken şarja takıyorum sabaha kadar şarjda kalmasına rağmen şarj göstergesi bir kademe boş kalıyor. (şarjdan söktüğüm zaman tam dolu gözüküyor)
5-şarjı en fazla 2 gün gidiyor. (telefon günlük konuşmam en fazla 10 dakika)

ben şimdi ne yapayım bana yol gösterirmisiniz... telefonun yazılımı 1215-7995 R1HA035 091210

Captain

Üye
hocam telefonun çektiği videolarda sorun yok sadece medyadan girildiği için öyle donma yapıor neden öyle yapıyor bende bilmiyorum ama PC ye attıgınızda oyle bir sorun yok telefondan da sorunsuz izlemek istiyorsanız dosya yöneticisinden girmenizi öneririm :oke:
o şarj meselesi bende de oluyor ama pek bir sorun ifade etmiyor benim için sabah eksik gibi görünüyor sonra tekrar taktığınızda bataryanın tam dolu olduğunu görürsünüz :oke:
telefonun şarjının uzun gitmesi için telefonun ekran parlaklığını yüzde 50 ye düşürün ( bence hiç bir sorun olmuyor o kadar parlaklık bile yetiyor bana sorun yok yani :oke: ) flash temalar kullanmamaya çalışın ayrıca telefonun şebeke ayarlarından sadece GSM e düşürün ( eğer 3G yi çok kullanmıyorsanız çok işe yarıyor ) :oke:

sansar50

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun yazılımı eskimi acaba?? daha yeni yazılım varsa güncellesem düzelirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt