sansar50
Üye
w995 bazı sorunlarım var
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce w810i telefonumu eşime verdim kendime W995 aldım.
yalnız w810i deki performansı özlüyorum...
telefonumun başlıca sorunları.
1- çektiğim videoları izlerken dona dona oynatıyor bazende tel tamamen kilitleniyor.
2- çektiğim videoları izlerken ses kesik kesik yada bazen hiç gelmiyor.
3- telefonumu kapatıp tekrar açtığımda neredeyse 5 dakka açılmıyor. yani pin girme kısmının gelmesi 4-5 dakika sürüyor.
4- telefonu akşam yatarken şarja takıyorum sabaha kadar şarjda kalmasına rağmen şarj göstergesi bir kademe boş kalıyor. (şarjdan söktüğüm zaman tam dolu gözüküyor)
5-şarjı en fazla 2 gün gidiyor. (telefon günlük konuşmam en fazla 10 dakika)
ben şimdi ne yapayım bana yol gösterirmisiniz... telefonun yazılımı 1215-7995 R1HA035 091210
yalnız w810i deki performansı özlüyorum...
telefonumun başlıca sorunları.
1- çektiğim videoları izlerken dona dona oynatıyor bazende tel tamamen kilitleniyor.
2- çektiğim videoları izlerken ses kesik kesik yada bazen hiç gelmiyor.
3- telefonumu kapatıp tekrar açtığımda neredeyse 5 dakka açılmıyor. yani pin girme kısmının gelmesi 4-5 dakika sürüyor.
4- telefonu akşam yatarken şarja takıyorum sabaha kadar şarjda kalmasına rağmen şarj göstergesi bir kademe boş kalıyor. (şarjdan söktüğüm zaman tam dolu gözüküyor)
5-şarjı en fazla 2 gün gidiyor. (telefon günlük konuşmam en fazla 10 dakika)
ben şimdi ne yapayım bana yol gösterirmisiniz... telefonun yazılımı 1215-7995 R1HA035 091210