w960 mı k850 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
w960 mı k850 mi?
Arkadaşlar yeni bir tlf almak istiyorum aklımda w960 ve k850 var kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum

Marchegiani

Marchegiani

Üye
w960..

gurkan__252

Üye
K850 almak istersen o telefonu bulman aşırı derecede zor olacaktır eğer bir yerlerden getirtmiceksen.
Çünkü 1 hafta önce bende aradım hiç bir yerde bulamadım o yüzden alamadm.
W960 almak istersen kaliteli büyük mağazalarda rahatlıkla bulabilirsin.

Hangisini tavsiye edersiniz dersen.

W960 symbian işletim sistenie sahip bir telefondur.
Symbian os 9.2(veya 9.1) UIQ
Dokunmatik ekran
joydial ile yönetim
3.2 kamera
wi-fi
2.6" ekran
vs vs...

K850 Java bir sisteme sahiptir.
Java 2.0 işletim sistemi
5.0 kamera
2.2" ekran
shake it
sens me
sensörlü 3 tuşu ( geri kalan tuşlar standart tuş takımı )

böyle bir telefon.

ikiside birbirne zırt sisteme sahip iki telefon senin bir telefonda aradığın özellikler ne ise ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.
Eğer bne kamera istiyorum diyorsan k850 tavsiyem bol miktarda uygulama ve oyun bulabilirsin. Ancak yok daha büyük bir ekran dokunmatik telefon istiyorum kamera o kadar ön planda değil diyorsan w960 tavsiyemdir ama bu telefon için k850 ye olduğu kadar uygulama ve oyun bulmak mümkün değildir, bu sistem symbianın en zorlu platformudur; oyunlarını gameloft gibi firmaların yaptığı programlarını binpda opda kwull gibi adamların yaptığı bir sistemdir. 3.2 kamerası var diye küçük görmemek gerekir yeni cam driverlar ile çok kaliteli görüntüler elde edebiliyorsun video kalitesi artıyor zoom arıyor çekme hızı artıyor. Wi-fi yi de unutmamak gerek vs vs :)

Eğer daha önce symbian kullanmadıysan tavsiyem k850 dir.
Ama W960 ı da önermeden geçemicem :)

İkiside birbirinden iyi iki telefon bence W960 ı al ama bi de şu var w960 ı tek elle kullanmak pek kolay bi iş değil.

İşin zor arkadaşım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt