W910i MP3 Takılma sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stoic

Üye
    Konu Sahibi
W910i MP3 Takılma sorunu.
Merhaba 3 ay önce aldıgım W910i telefonum var. Telefon ile gelen M2 Hafıza kartını kullanıyorum. (sandisk 1gb) MP3 leri çalarken her zaman aynı yerlerde yapmamakla beraber mp3 leri takılarak çalıyor. Yani 1 saniyeliğine Play/Pause yapmıs gibi. Akustik vardı telefonda ondandır diyip orjinal akustiği ile de denedim aynı şey. Hafıza kartı yada telefon hiç düşmedi ve mp3 leri de M2 Connector ile atıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız tesekkur ederim.

alimesut21

alimesut21

Üye
aynı sorun bendede war u7marım biri bakar bende w910i kullanıyorum arada donuyor

dj_Selo_x

dj_Selo_x

Üye
benım w910i var senın dedıgın olay bende 100 sarkıda 1 kere yapıodu oda sarkıdanmıs:D sende bı baska seyde dınle bak baklım takılcakmı bıde donma olayı bende aynı seylerı mesela msj yazarken muzık dınle arkada oyun acık ole yanı:D:D ama tek sorunum bazen kendıne resstart atıo oda bebnım anladım kadarıyla tel hata verıo galıba ondan....

kamercan

Üye
aynen ben 1 senedir kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşın dediği gibi belki şarkıdandır.=)

Kasva*

Kasva*

Üye
hayır bende de aynı sorunlar oluyor. .. şarkıdan kaynaklanmıyor ...

uygar95

Üye
arkadaşlar bende w910 kullanıyorum aynı hata bendede var ve tüm dünyada var sanırım çünkü bu telefonlar hatalı seri sanırım hatta SE bu telefonları piyasaya sürdükten bir süre sonra geri toplatmıştı emin değilim ama benim bilgim bu

omer_baba60

omer_baba60

Üye
Aynı sorun bendede var ama benimki tamamen kilitleniyor

ramazan_yıldız

Üye
Aynı sorun bendede var hemde bütün şarkılarda yapmaya başladı.. Ayrıca telefon ummadık anda resetleniyor, 2 ay önce servise verdim yapıldı am 1 ay sonra tekrar başladı, bu telefondaki genel bi hataymış...

qepi

Üye
bende w910i kullanıyorum bende de donma gibi bir sorun war fakat bu sorun bende şöyle oluyor. hızlı mesaj yazarken yada şarkıyı hızlı değiştirken oluyor. ben kendimce nedenini çok hızlı hareketlerde algılamıo diye yordum . ben hzılı mesaj yazınca donuyor eğer bir iki kere daha basarsam restart yapıo. telefonu hızlı kullanmaya gelmiyor.

harryasin

harryasin

Üye
telefonu sonyericsson kendi sitesinden idireceginiz bir pc suite le sistemini tekrar sildirip yükleyin sorun uzun bi süre tekrarlamıyor kendini :)

emre03ü

Üye
w910i aslında güzel telefon ama kapanma olayı benimkindede oluyor.m3 takılma meselesi hafıza kartındaki verilerdende kaynaklanıyor olablir veya virüs olabilir.

omer_baba60

omer_baba60

Üye
Bu telefonların Genel hatası servise verdim yeni yazılım atmıslar menüsü falanda degisti daha donmuyo ins. bise olmaz

DustyMaze

DustyMaze

Üye
aynı sorun bendede var arada oluyor. restartlama sorunuda eskiden vardı artık yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt