w910i kullanıcıları....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angel__00

Üye
    Konu Sahibi
w910i kullanıcıları....
arkadaşlar şu telefonda olan kamera albününde bütün resimlerim çıkıo ben bazı resimleri başka klosere atmak istiyorum onu açında çıksın istiyorum ama olmuo ben mi yapamıyorum yoksa normelde ölee mii bii yardımci oluranız sevinirimmm

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
evet kardeşim bendede aynı sorun war ancak bluetoth la yollucaksın şu telefonun üst kısmında iki tane tuş war sağ taraftaki tuşa basınca hepsi açılıyor ama dosya yöneticisinden hafıza kartına girince btün resimler çıkmıyor o yüzden bluetoth la girceksin ekranın üstündeki sağ taraftaki tuşa bascan gönder dicen bluetothla dicen göndercen ben öyle yapıyorum başka yöntem bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur inşallah teşekkürler SAYGILAR!!!

E_A_55_TR

Üye
:vurewt yhaf aynı sorun bendede var bitürlü çözemedim nası olduğunu dosya yöneticisinde yeni klasör felan açılmıyo:@

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
dediğim gibi telefonun ekranının üstündeki sağ tuşa basıp resimlere girersin ordanda bluetothla yollarsın bilgisayarına bu kadar basit

birkan11

birkan11

Üye
abi bende sens mee yi anlamadım... bunu önce pc de mi yapacaz yav... telefon süper ama ...

kamercan

Üye
sens me yi bilgisayardan yapcan ilk önce w910i yi aldığında verilen cd deki pc suite yi yüklicen sonra media manager i yüklicen buraya kadar yapın ilgilenen arkadaşlara dewmını anlatırım

--------------- Ekleme ---------------

ama ayrı dosya yapmayı bende bilmiyorum:s

seminay

Üye
arkadaşlar ben de şu sorunu çözemedim arama yapıp konuşuma bittikten sonra kızağı kapatınca arama sonlanıyor ama sadece çaldırma yapınca kapakla arama sonlanmıyor acaba sadce bendemi bu problem ayrıc amenü geçişleri de çok yavaş tuşa basınca biraz beklemek gerekiyor son sürümü kaç acaba yazılım güncellesem geçer mi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bnde de vardı resim hafıza kartında ise telefon hafızasına taşıyorsunuz sonra resmi istediğiniz klasöre atıyorsunuz sonra tekrar hafıza kartına alıyorsunuz ...

harryasin

harryasin

Üye
cagrı sonlardırma sorunu olan arkadaş onun ayarlarını ayarlardan cagrı ayarlarından kapak ile cevap-açık olarak ayarla sorunu çözecektir..
klasör sorunu ise eger kamera albumundeki resmi diger hafıza kartında bir klasöre taşımak istiyorsanız önce ajanda-dosya yöneticisi menuden girin resimleri seçin orada bir klasör oluşturun...şimdi tekrar kamera albumune girin ve ekleyeceginiz resimleri işaretle-birçogunu işaretle secenekle işaretleyip seceneklerden dosyayı yönet-taşı-hafıza kartı-oluşturdugunuz yeni klasör seçin ve yapıştırın bu kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt