W910i de Albüm Resmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
W910i de Albüm Resmi
Arkadaşlar w910i ye yüklediğim mp3lerde albüm resmi olmasına rağmen walkman modunda çalarken resim görünmüyor ayarlardan görsel öğelere gelip albüm resmini seçiyorum yine de olmuyor bilgisi olan var mı acaba

cyclops7777

cyclops7777

Üye
İnanamıyorum ama aynı sorunu yaşayan birini daha görmek çok hüş bir duyguymuş;) Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Media Manager ile tüm albümlerin resimlerini attım hepsi klasörün içinde 'folder' isimli duruyo ancak Walkman'de görünmüyorlar. Şimdiden teşekkürler yardım için

revenant66

Üye
bende 910 kullanıyorum tema atıyorum ikonlar değişmiyo :(

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
aynen beyler bende W910İ kullanıyorum menüde ki icon lar değişmiyor yardımcı 0lac4k yokmu

cyclops7777

cyclops7777

Üye
arkadaşlar SE'den sordum cevap olarak id3v2 TAG ayarları ile ilgili olduğunu söylediler..sanırım herhangi bir program ile bunu yapmak gerekiyor aslında bir program bulup indirdim ama hiçbir şey değişmedi:( Winamp 5.552'de de aynı şeyi denedim o da olmadı:agla

ukkase

Üye
mp3 tag programını indirin. pragramı kurup açın şarkıları sürükleyip atın. sonra şakıların hepsini seçin. resim bölmesi var solda, oraya albüm resmini sürükleyip bırakın. sonra şarkılardan birine sağ tıklayıp kaydet deyin. tamamdır.

cyclops7777

cyclops7777

Üye
Evet işte herşey bitti.:) sonunda yaptım...mp4 uzantılılarda da çalışıyor bizzat denedim gördüm buyrun;

birkan11

birkan11

Üye
bunu niye uğraşıyoz resim çıkmasa olmazmı teli dinlerken resme mi bakacaz...

harryasin

harryasin

Üye
arkadaşlar hiç bi ayar program gerekmez yha eger şarkıyı pc ye attıgınızda media playerde album bölümünde resim görünüyorya telde sorunsuz çıkıyor ha yoksada media player 11 dekitaplık bölümünde albume kendiniz resim ekeleyebilir öyle tele atabilirsiniz ben denedim şahsen sorunsuz oluyor

kamercan

Üye
bende kullanıyorum bend öyle bir problem yok müziklerde albüm resmini gösteriyor:nono:

rodiyar

Üye
arkadaşlar hiç bi ayar program gerekmez yha eger şarkıyı pc ye attıgınızda media playerde album bölümünde resim görünüyorya telde sorunsuz çıkıyor ha yoksada media player 11 dekitaplık bölümünde albume kendiniz resim ekeleyebilir öyle tele atabilirsiniz ben denedim şahsen sorunsuz oluyor

Hayır Arkadaşm Öyle bişey olmadı bende. Media Player 11 de Albüm resmi Görünüyor ama w910i de Mp3 çalarda Görünmüyr....

calipso61

Üye
arkadaşlar w 910i ye tema narsa lütfem yardimci olun

zx6r

zx6r

Üye
mp3lerde resim gözükmüyo diye biliyorum mp4 de dene

camyar89

Üye
bende o albüm resmine çok sinir oluyorum o yüzden kapalı bırakıyorum :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt