Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
W910i de Albüm Resmi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drivenn
Üye
Konu Sahibi
W910i de Albüm Resmi
Arkadaşlar w910i ye yüklediğim mp3lerde albüm resmi olmasına rağmen walkman modunda çalarken resim görünmüyor ayarlardan görsel öğelere gelip albüm resmini seçiyorum yine de olmuyor bilgisi olan var mı acaba
cyclops7777
Üye
İnanamıyorum ama aynı sorunu yaşayan birini daha görmek çok hüş bir duyguymuş Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Media Manager ile tüm albümlerin resimlerini attım hepsi klasörün içinde 'folder' isimli duruyo ancak Walkman'de görünmüyorlar. Şimdiden teşekkürler yardım için
revenant66
Üye
bende 910 kullanıyorum tema atıyorum ikonlar değişmiyo
Türkün_Dostu
Üye
aynen beyler bende W910İ kullanıyorum menüde ki icon lar değişmiyor yardımcı 0lac4k yokmu
cyclops7777
Üye
arkadaşlar SE'den sordum cevap olarak id3v2 TAG ayarları ile ilgili olduğunu söylediler..sanırım herhangi bir program ile bunu yapmak gerekiyor aslında bir program bulup indirdim ama hiçbir şey değişmedi Winamp 5.552'de de aynı şeyi denedim o da olmadı
ukkase
Üye
mp3 tag programını indirin. pragramı kurup açın şarkıları sürükleyip atın. sonra şakıların hepsini seçin. resim bölmesi var solda, oraya albüm resmini sürükleyip bırakın. sonra şarkılardan birine sağ tıklayıp kaydet deyin. tamamdır.
cyclops7777
Üye
Evet işte herşey bitti. sonunda yaptım...mp4 uzantılılarda da çalışıyor bizzat denedim gördüm buyrun;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birkan11
Üye
bunu niye uğraşıyoz resim çıkmasa olmazmı teli dinlerken resme mi bakacaz...
harryasin
Üye
arkadaşlar hiç bi ayar program gerekmez yha eger şarkıyı pc ye attıgınızda media playerde album bölümünde resim görünüyorya telde sorunsuz çıkıyor ha yoksada media player 11 dekitaplık bölümünde albume kendiniz resim ekeleyebilir öyle tele atabilirsiniz ben denedim şahsen sorunsuz oluyor
kamercan
Üye
bende kullanıyorum bend öyle bir problem yok müziklerde albüm resmini gösteriyor
arkadaşlar hiç bi ayar program gerekmez yha eger şarkıyı pc ye attıgınızda media playerde album bölümünde resim görünüyorya telde sorunsuz çıkıyor ha yoksada media player 11 dekitaplık bölümünde albume kendiniz resim ekeleyebilir öyle tele atabilirsiniz ben denedim şahsen sorunsuz oluyor
sizin nokiadan geldiğiniz her halinizden belli oluyor
Sony Ericssonda öyle şeyler olmaz.
Sony Ericsson öyle dandik şeylerle uğraşmaz.
Flash menülere bakın onlar daha sağlam hem havasıda var titriyor