w890 i için flash tema yükleme yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etichet

Üye
    Konu Sahibi
w890 i için flash tema yükleme yardım lütfen
arkadaşlar w890i telefonum var ama flash tema yükleyemiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin temayı atıyorum ama flash olarak değil normal görünüyor yardım ederseniz sevinirim

Perfect!

Üye
Telefonda flash desteği yoktur.

Dervisan

Üye
arkadaşım sony ericson lara flash menü format atılırken telin beynine yazılıyor.. benim tel w810i ve normalde flash tema destegi yok ama bi arkadaşım tel e format atıp flash temaları beynine yükledi tel in.. yani işinin ehli bir insan tel in kurulum dosyalarından yapabilir sadece.. ben bilmiyorum tam acıklamasını ama genel itibarıyle böyle..

by_matraks

by_matraks

Üye
kardeşim sen A2 uploader programını indir. programı rar dosyasından çıkar ve programı çalıştır. orada yan tarafta menüler var pradan File system tool a tıkla ve telefonunu 5 tuşuna basılı tutarak USB kablosuna bağla ve bekle elini 5 tuşundan çekmeden bekliceksn yan tarafta telefonunun dosya sistemi çıkana kadar. teefonunun FS (dosya sistemi) açıldıktan sonra oradan TAP/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH yere gir ve svf uzantılı dosyayı buraya atacaksın ama çokk dikkat etmen lazım bu işlemi yaparken!! temayıda istersen USB modunda bağlayıp tema lar klasörünün içine atarsın sonrada temayı uygula al sana flash tema :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt