w810i YE YENI MENÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k4busum

Üye
    Konu Sahibi
w810i YE YENI MENÜ
BEYLER ELINDE OLAN VARSA VEREBILIRMI MENU LASIM YAA

Tepkiler: ahmet yapar

Odysseus

Üye
Firmware güncellemesi tehlikeli iştir. Cihazınızı garanti dışı bırakacak bir yöntemdir. Uygulamamanız daha doğru. Eğer böyle bir ihtiyaç duyuyorsanız telefon almadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeli ve etüd yaptıktan sonra uygun işletim sistemli ya da uygun menülü telefonları tercih etmelisiniz

adem bence yanılıyosn o telefondaki menü bunda yok diye zarara hiç girilmez bence yada o telefonda güzel menü war fakat özellikleri kötü b telefonunda ise özellikler süper menü kötü bence bu yanlış ben daha önceden bi kon açmıştım nasıl yapılacağı ile ilgili yeni menü değil üstelik o flash temadır hiç bir risk olmadan telefonn içine flash temayı atıyosn hemde diğer modellerden daha kolay bi biçimde hiç bi risk olmadan yanlış şnuda belirtiyim sen gidersin telefonun önemli dosyalarını silersin o zaman karışmam neyi girip ecelini ararsan tabikide telefon açılmaz ama adımları dikkatli takip edersen normal bi innsanndan biraz daha aptalı bile b işi yapabilir araştır sitede konu açtım hemen yaparsın adem b arada admin liin hayırlı olsn hiç görmemiştim siteye giremediğim için çok sevindim hayırlı olsun banlamaszın demi böyle konuştuım diye

ıyııııııııııııııııııııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...