w810i yağa düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaferbey

zaferbey

Üye
    Konu Sahibi
w810i yağa düştü
slm arkadaşlar; w810i'^m dikkatsizliğim sonucu yağa düşürdüm. Kuruladım tüm fonksiyonları çalıışyor ama ekran ıslak kaldı ve görüntüde hafif bozukluk oluyor. Bunu nasıl halledebiliriz?

nightdragon35

nightdragon35

Üye
servise götürmen en dogrusu olur.ama garanti kapsam dışı bırakabilirler.

oga

Üye
bende yaga düşürdüm :D de suan için önemli bi sorun yok ama hafıza kartının takıldıgı yere falan yag girmiş arada hafıza kartını görmüyo temizlemek lazım

qwertycuma

qwertycuma

Üye
suya düşürseydin anlıyıcaktım:D şaka yapıyorum servise götür ya en iiisi

Altun.

Altun.

Üye
ne yağı ya nasıl becerdin onu??? bildiğimiz zeytinyağı

rudivoller

rudivoller

Üye
tiner dök ayna gibi olur bende düşürdüm yaptım eskisinden iyi oldu bolca dök

dieselsingle

Üye
nanayı yedim yavrucum

mservank

mservank

Üye
güncelliğini 4 aydan fazldır yitirmiş bir konuyu hortlaıyorsun hem de tiner gibi saçma sapan bir çözüm üreitoyrsun :nono:

acelikbilek

Üye
Su ve benzeri durumlar garanti dışı sanırım.

xethemx

Üye
arkadaşım benimki de suya düştü benimde sade ekran tersti aynaya tut ekranı öyleydi sonra taamem gitti

temha123

Üye
niraz telefonlarınıza iyi bakın:oke:

plesenta22

Üye
Bir bilgi vereyim. Eğer telefonunuz suya filan düşerse hemen PİRİNÇ KAVANOZUNA ATIN. Telefon orada 1-2 gün orada kalsın sonra kullanın. Prinç nemi alır.

MAİNTPL

Üye
suya düşmesinden iyidir telefonun yağlanmaya ihtiyacı varmış demekki yağlanmış telefon :)

Symbiont

Üye
w810i'm dikkatsizliğim sonucu yağa düşürdüm.

bu garantiden çıkartır telefonu yaparlar ama para ister çünkü SIVI TEMASLI DEYİP BANA 6630 geri gönderdiler halbuki telefon yağmurda sadece yere düştü parçalandı (araya su girdi her halde) allahtan herşeyle 100 adam ettim tekrar:@:@:@:@

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım benimki de suya düştü benimde sade ekran tersti aynaya tut ekranı öyleydi sonra taamem gitti
hehe komik bi durum oluşmuş:heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt