Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
w810i yağa düştü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaferbey
Üye
Konu Sahibi
w810i yağa düştü
slm arkadaşlar; w810i'^m dikkatsizliğim sonucu yağa düşürdüm. Kuruladım tüm fonksiyonları çalıışyor ama ekran ıslak kaldı ve görüntüde hafif bozukluk oluyor. Bunu nasıl halledebiliriz?
nightdragon35
Üye
servise götürmen en dogrusu olur.ama garanti kapsam dışı bırakabilirler.
oga
Üye
bende yaga düşürdüm de suan için önemli bi sorun yok ama hafıza kartının takıldıgı yere falan yag girmiş arada hafıza kartını görmüyo temizlemek lazım
qwertycuma
Üye
suya düşürseydin anlıyıcaktım şaka yapıyorum servise götür ya en iiisi
Altun.
Üye
ne yağı ya nasıl becerdin onu??? bildiğimiz zeytinyağı
rudivoller
Üye
tiner dök ayna gibi olur bende düşürdüm yaptım eskisinden iyi oldu bolca dök
dieselsingle
Üye
nanayı yedim yavrucum
mservank
Üye
güncelliğini 4 aydan fazldır yitirmiş bir konuyu hortlaıyorsun hem de tiner gibi saçma sapan bir çözüm üreitoyrsun
arkadaşım benimki de suya düştü benimde sade ekran tersti aynaya tut ekranı öyleydi sonra taamem gitti
temha123
Üye
niraz telefonlarınıza iyi bakın
plesenta22
Üye
Bir bilgi vereyim. Eğer telefonunuz suya filan düşerse hemen PİRİNÇ KAVANOZUNA ATIN. Telefon orada 1-2 gün orada kalsın sonra kullanın. Prinç nemi alır.
MAİNTPL
Üye
suya düşmesinden iyidir telefonun yağlanmaya ihtiyacı varmış demekki yağlanmış telefon
bu garantiden çıkartır telefonu yaparlar ama para ister çünkü SIVI TEMASLI DEYİP BANA 6630 geri gönderdiler halbuki telefon yağmurda sadece yere düştü parçalandı (araya su girdi her halde) allahtan herşeyle 100 adam ettim tekrar