w810i telefon açılmıyor ışığı yanıp yanıp sonuyor

Sponsorlu Bağlantılar

06semih06

06semih06

Üye
    Konu Sahibi
w810i telefon açılmıyor ışığı yanıp yanıp sonuyor
ya 2. el w810 i aldım geçen gun telefonun şarjı bıttı şarja taktım beyaz ekran geldı açılması gerekıyodu açılmadı şarjdan çıkardım sonra tekrar taktım telefonun beyaz ekranı gelıp gıdıyo yanı beyaz ışık yanıp yanıp sonuyo ne yapmalıyım acil yardımm:ağlarım:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bataryayi değiştir

06semih06

06semih06

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo abi telefoncu format gerekiyo dedi

crımınal

Üye
abicim o zaman sende format attırıcaksın ama neden w810i gibi bir telefon aldın anlamıyorum daha iyi bir cihazda alabilirdin neyse format attır

teknokerem

Üye
w810i telefon açılmıyor ışığı yanıp yanıp sonuyor ise.

W810i Cep Telefonum Lcd Ekranı Sürekli Beyaz Ekran Yanıp Sönüyordu.

Setool lite yazılımını kurdum olmadı son olarak aşağıdaki yazılımı bilgisayarıma indirip cep telefonuma indirip kurdum sorun düzeldi.

ORJINAL W810i TÜM VERSİYONLARA UYUMLU YAZILIMI BURADAN İNDİRİN :

W810İ CEP TELEFONUNA YAZILIMINI KURDUGUNUZDA LCD EKRANDA BEYAZ EKRAN YANIP SONME HATASI YOK OLUP TELEFONUNUZ SORUNSUZCA CALISACAKTIR.

NOT : W810İ YAZILIMI YÜKLÜ DESE BİLE SİZ YENİDEN YÜKLE SEÇENEĞİNİ TIKLAYINIZ.

Sony Ericsson Update Service En iyi performans için telefonunuzu güncelleyin ve en yeni gelişmelere sahip olun. Telefonunuzda en son yazılım olsun veya olmasın, yazılım tutarlılığınızı geliştirmek için Update Service'i çalıştırmak iyi bir alışkanlıktır. Ayrıca telefonunuzla ilgili bir sorun yaşarsanız, sisteminizi güncelleyerek bunun üstesinden gelebilirsiniz. Update Service'i kullanmak çok kolay. Sadece uygulamayı çalıştırın ve yönergeleri takip edin.

daha fazla bilgi ve destek.

Gereksinimler

• İnternet bağlantısı (tercihen geniş bant)
  • USB kablosu
  • Intel® Pentium® 4, 2.0 GHz veya üstü, AMD Athlon
  • 500 MB boş sabit disk alanı.
  • 512 MB RAM
  • 1 adet kullanılabilir USB 2.0 portu
  • Windows XP™ (Home ya da Professional) SP2 veya üzeri.
  • Microsoft® Windows Vista™ (32/64 bit).
  • Microsoft® Windows 7 (32/64 bit).

55adem

Üye
açılmayan telefona yazılım nasıl yükleniyor:d:

aliens

aliens

Üye
telefon tamamen kapalı iken yazılım atıyorsun. flash modunda her halükarda yazılım atılır..

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
ya bnm de w700i.bende de beyaz ekran sorunu var ama bnmki biraz farklı,tel açmayı deneyince beyaz ekran çıkıyor orda kalıyor.tamirciye vermiştim.adam yaptık dedi,70 tl bayıldım.eve geldim,baktım sorunsuz çalışıyor,bi köşeye koydum yedekte dursun diye.bigün lazım oldu,açılmadı tel.araştırdım yazılım atmak gerekiyormuş ama setool,xs++ ve opdate services ı denememe rağmen atamadım yazılım.çünkü;c tuşuna basıp usb ye takınca flash atacakken,tel normal açlıyor gibi tepki veriyor.dedim acaba usb mi bozuk,değil;çünkü usbyle normal bağlayınca teli tanıyor pc.ltfn bi yardım edin.bu arada;gönderdiğim tamirci w800i yazılımı atmış,bnm tel w 700i.yazılım hngsini kuracağımı şaşırdım.w800i kur diyorlar ama onda da dil ingilizce oluyordu,bi de kamerası çerçeve eklemeden rsm çekmiyordu.çekiyormuş gibi,ama dosyalarıma girip baktığımda kaydetmemiş oluyordu.elimde hiçbir yedek de yok.verilerimin kurtarılması ev imkanlarında mümkün değilse;önemli de değil.ama main dosyası falan da yok bende.bir de bilen birisi bana iyice yardımcı olursa sevinirim;msn uzaktan yardım ile.webcam de tel i görür,adım adım anlatır napmam gerektiğini.işletim sistemim win7 ultimate bu arada.

aliens

aliens

Üye
ilk adım olarak hafıza kartını ve sim kartı çıkartıp açmayı denermisin? orijinal yazılımını setool ile atmay deneyebilirsin. ama yedek alman önemli ise yükleme işlemlerinden önce yedek işine yönelmelisin.

Yedekleme için şunu önerebilirim. Beyaz ekranda aslında telefon açılıyor. Sadece ekrana getirmesi gereken görüntüleri veremiyor. Gözün alıştıysa ekranı gözardı et. normal açılıyormuş gibi pin girip ok tuşuna bas. MyPhoneExplorer ile tüm yedeklerini alabilirsin. Sonrasında yükleme kısmında denemelere başlayabilirsin.

beyhan_26

Üye
w810i ye w890i yazılımı mı attın yani

Üst Alt