ya bnm de w700i.bende de beyaz ekran sorunu var ama bnmki biraz farklı,tel açmayı deneyince beyaz ekran çıkıyor orda kalıyor.tamirciye vermiştim.adam yaptık dedi,70 tl bayıldım.eve geldim,baktım sorunsuz çalışıyor,bi köşeye koydum yedekte dursun diye.bigün lazım oldu,açılmadı tel.araştırdım yazılım atmak gerekiyormuş ama setool,xs++ ve opdate services ı denememe rağmen atamadım yazılım.çünkü;c tuşuna basıp usb ye takınca flash atacakken,tel normal açlıyor gibi tepki veriyor.dedim acaba usb mi bozuk,değil;çünkü usbyle normal bağlayınca teli tanıyor pc.ltfn bi yardım edin.bu arada;gönderdiğim tamirci w800i yazılımı atmış,bnm tel w 700i.yazılım hngsini kuracağımı şaşırdım.w800i kur diyorlar ama onda da dil ingilizce oluyordu,bi de kamerası çerçeve eklemeden rsm çekmiyordu.çekiyormuş gibi,ama dosyalarıma girip baktığımda kaydetmemiş oluyordu.elimde hiçbir yedek de yok.verilerimin kurtarılması ev imkanlarında mümkün değilse;önemli de değil.ama main dosyası falan da yok bende.bir de bilen birisi bana iyice yardımcı olursa sevinirim;msn uzaktan yardım ile.webcam de tel i görür,adım adım anlatır napmam gerektiğini.işletim sistemim win7 ultimate bu arada.