w810i opera mini hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okano781

Üye
    Konu Sahibi
w810i opera mini hakkında ?
slm arkadaşlar sorum şu :

bana yurt dışından w810i geldi kullanılmış olarak 1 yıl kullanılmış..bende ineternet ayarlarını fln yaptırdım w810i varsayılan tarayıcı opera mini ve ben buna girmek istediğimde bana şu hatayı veriyor :

There was a problem connecting.There might be a problem wiht your network setup.Please go to Tools > Help > Phone setup and perform the connection test.(error:3.0.9:80/)

bu hatayı veriyor sonra bende programdan çıkış yapıyorum.bunu çok araştırdım ama hiçbişe bulamadım.turkcell ayarlarını fln aldım.sitedeki kullanıcı adı : internet fln da yaptım olmadı bi türlü :(

sizce ne yapmalıyım ???

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çeviriyi yapayım, ;

-Bağlantıda bir problem var..İnternet ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir..Lütfen araçlardan yardım > telefon ayarlarına geliniz..Çeviri bu !

Şimdi yapacağımız işlem şu , internet yazıp 2222 e göndermek , sonra gelen ayarları 1234 girerek kaydetmek .. daha sonra varsayılan ayar olarak Turkcell İnternet 'i seçmek , daha sonra Opera mini'ye girdikten sonra bağlantı onayı isteyecek onay verirseniz..İnternete girebileceksiniz...Unutmayın telefonunuzun internet bölümünden varsayılan ayarları Turkcell internet olarak seçiniz.

okano781

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama olmadı ben turkcellin bütün ayarlarını aldım internetten ayarlarından akış ayarlarından java ayarlarından fln hepsinden seçtim ama olmuyor.Başka napabilirm çok uğraştım daha bir türlü bulamadım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt