w810i için yardım istiyorum lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babahakan

Üye
    Konu Sahibi
w810i için yardım istiyorum lütfen
kardeşlerim telefonum w810i. telefonumun sesi olduğundan daha az çıkmaya başladı. sizden istediğim telefonumun sesini olduğundan daha çok nasıl çıkarabilirim ve bir de msn programı istiyorum sizden bilgilerinize arz olunur. lütfen bana yardımcı olun.:agla

nightdragon35

nightdragon35

Üye
msn programını forumda arat bulursun.ses konusunda da akustik yükletmen lazım başka çaresi yok benim telde w810i sesi cok az çıkıyor.bir telefoncuya götürürsen akustigi yükletebilirsin.yada garantisi varsa servise götür.çok ısrar edersen servistede yükletebilirsin akustik

pavyoncu

Üye
Sayın Arkadşım Benim De Telefonun Sesi Az çıkıyo Bazen çok Sesde Ses Az Geliyo Onun Için Bi Telefoncuya Götür Vedemsn Prodramı Istiyorsun Googleye şöle Yaz Sony Ericsson W810i Cepten Msn Programı Yaz Gelir Ordan Indir

gokhanstar

Üye
ses yükseltmek için telefona program atmadanda yapabilirsin.Total video converter diye bir program var onu indirip telefona yükleyeceğin mp3 leri ilk baştan o programa atıyosun daha sonra mp3 converter ı seçiyorsun ayarlarını da 128 kps yerine 256 ayarladın mı daha sonra basla tis ayarlarını yükseltin mi telefona atacağın acustik programından daha fazla ses çıkıyo ben denedim ses harika ve yüksek çıkıyo denemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt