W810i Hafıza Kartı Sorunu [ Yardım Lütfen ] Güncellemeden Sonra Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zx-6r

zx-6r

Üye
    Konu Sahibi
W810i Hafıza Kartı Sorunu [ Yardım Lütfen ] Güncellemeden Sonra Oldu
Telefonumu Açarken Ekran Yanıp Yanıp Sönüyodu.Bende Sony Ericcson un sitesinden güncelleme yaptım,Telefonum çalıştı ama bu seferde hafıza kartını takınca yine ekran yanıp sönüyo ama sökünce sorun bitiyo.Sorun nedir Lüten Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.ACİL

aga_0033

Üye
bu sorun bendede vardı hafıza kartını deüğiştireceksin ve servise götürüm onlar hallediyorlar

zx-6r

zx-6r

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden 2 gb lik hafıza kartı kullanyordum bi sorunum yoktu

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
aynı şey benim w700 de de wardı.256 mb hafıza kartı werdiler bana,orjinal.
sonra 512 mb taktım,1 gb taktım,4 gb taktım,.test etdim.bisey yoktu.512 mb lık olanı taktım bigün, aynı senın olay oldu.ekran yanıp sönüo,kartı çıkarınca açılıodu.
karta format atdm pc den,geçti.
512 ligi k750i ye taktım,o da reset atıodu.sorun telefonunda diil.hafıza kartında.ok.format at geçer.yada kart degistir.

memeko

Üye
arkadaşlar benim de bi hafıza kartı problemim var. Toshiba 1gb micro sd kullanıyorum e63 telefonumda. baktım yer yetmıyo. gittim 2gb kingston micro sd aldım. (tüm programlar hafıza kartımda yukluydu). 1gb lik kartın içindeki verileri 2gb lik kartıma sorunsuz attım. ama telefona 2g lik kartımı taktıgımda ortada ne tema var ne de yuklu 1 tane program.. ama dosya yöneticisinden de yüklediğim dosyalarımı gorebılıyorum uygulama yonetıcısınde tüm programlar yuklu dıo ama 1 tane bile program yok. yeni 2 gb lik kartı nası uyumlu hale getırebılırım yardımcı olun lutfen

Symbiont

Üye
Güncellerken Hafıza Krtı Takılı Olmamalıydı Eğer Takılıysa Voltaj Ayarı Bozulmuştur biçimlendirin fat olarak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt