W810 Kamera Tuşuna Hafif Basınca Ekrandaki Kare Yeşil Oluyor Nedir Bu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
W810 Kamera Tuşuna Hafif Basınca Ekrandaki Kare Yeşil Oluyor Nedir Bu?
Başlığı Yanlış Yazdım Kamera tuşuna basılı tutarsam yeşil oluyor ekrnadki kare basıp çekersen foto çekiyor nedir bu

Perfect!

Üye
odaklanma yapıyor. Yeşil olması ışığın yeterli olduğunu falan anlatıyor. Kötü bişey değil yani

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
kötü bişey olduğunu sanmadım zatende yorumun için saoL bide şey olabilir mesela foto çekicen aniden ona bastığında netleştirp öle çekiyor öle yeşil yapıp sonradan yüklenince tuşa aniden çekiyor

Perfect!

Üye
evet fotograf makinelerindede aynı

vmpr

vmpr

Üye
sony ericsson farkı:d

Perfect!

Üye
pek sanmam nokia dada var

vmpr

vmpr

Üye
dogru vardır
dier telefonları küçümsemiom:)

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson çok az kullanılıor ama nokiadan iyi telefonları

batuhanasfd

Üye
nokia sadece eğlence üzerinedir oda symbian destekli telefonlarıdır şuan bndeki sony ericsson w810i nin açtığı uygulama ve oyunları 6300 6200classic gibi telefonlar açmıyor ... sony herzaman en kalitelisidir samsungla beraber...:oke:

vmpr

vmpr

Üye
samsung demeya :D berbat:D

muro19_06

Üye
arkadaşın sorduğu auto focus olayı bencede kamerada sony üzerine yok (telefonda)

sakarali

Üye
SE ilk modeLLerinde dandik Joystıc kuLLanmasaydı şu an Nokia imparatorLuğunu Dağıtmıştı
Şu ana kadar 6 teLefonum oLdu 5 Tanesi SE :)

davut562

Üye
orjinali oynle senin dedeğin gibi ani foto çekimleri için daha net 1 foto almak için o yeşil kare nokıa larda vasat yok denecek kadra az yani:box

maivesiyah

maivesiyah

Üye
SE ilk modeLLerinde dandik Joystıc kuLLanmasaydı şu an Nokia imparatorLuğunu Dağıtmıştı
Şu ana kadar 6 teLefonum oLdu 5 Tanesi SE :)

Haklısın kardeş ne olurdu sanki K750 ve w800 joistik yerine normal 4 yönlü tuş olsaydı da sürekli satmadan kullansaydım. :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt