w810 hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basketci_46

Üye
    Konu Sahibi
w810 hafıza kartı
arkadaşlar sony memory stick duo pro high speed hafıza katrları hakkında fiyat bilgisi olan var mı?
ayrıca sandisk in çıkardığı memory stick duo pro ları kullanabilir miyiz telefonumuzda?

Ozan

Ozan

Admin
Sandisk, Sony farketmez önemli olan Memory Stick Duo Pro olmasıdır, sandisk öneririm sony gereksiz pahalı, Sandisk 1gb memory stick dup pro lar 40 ytl falan şu an. Sony ise 50 ytl.

Sandisk in 2gb lik Ms Pro kartları daha performanslı oldugunu söylüyorlar 1gb lik modellerden. Onlara da bakabilirsiniz

Mesela;

basketci_46

Üye
    Konu Sahibi
Sandisk, Sony farketmez önemli olan Memory Stick Duo Pro olmasıdır, sandisk öneririm sony gereksiz pahalı, Sandisk 1gb memory stick dup pro lar 40 ytl falan şu an. Sony ise 50 ytl.

Sandisk in 2gb lik Ms Pro kartları daha performanslı oldugunu söylüyorlar 1gb lik modellerden. Onlara da bakabilirsiniz

Mesela;

teşekkürler cevap için. ben bugün aldım. 2 GB sony ms duo pro high speed sıkı bir pazarlık sonrası 50ytlye oldım fiyat nasıl?

basketci_46

Üye
    Konu Sahibi
önemli bir şey daha sorabilir miyim? w810i telefonumda yazılım bilgilerinde "memory stick: dosya bulunamadı" yazıyor. telefonun sürümü 05 ile biten sürüm. sizde de aynı şey mı yazıyor? eğer yazmıyorsa yapmam gereken nedir??? (hafıza kartı kullanırken bazen sorun veriyor onun için sordum)

aarda06

Üye
bnde bı soru sorum barı bu kartı habgı kart okuyucular tanıyo yaa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt