onatcan95
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım 2. verdiğim linki yapıcan. en aşağıda h264 için diye anlattım. ou yapcan. tpa klasörü ziplenmiş olacak. başka türlü olmaz.tpa.zip olcak. ha bide sizde ready yazısına basmanız gerekmez. otomatik yükler. ben onu w810lar için anlattım siz drek bağlayın. ready yazısı gelince biter işiniz. ha doğru yapıp yapmadığını anlamak için telefonun durum bigisine bak. orda ne yazıyo model olarak. eski modelin mi yoksa başka bir isim mi yazıyor.sayın hocam ayrıntılı bir şekilde anlatsan ready yazısı gelmiyor sizde çalıştımı bu hd kalitesinde seyredebiliyormusunuz ilgilenirseniz sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
dostum şimdi ben telefon modelimi seçtim misc files den tpa klosörünü de seçtim flash a bastım c ye basılı tutarak telefonumu kapalı bir şekilde bağladım sol tarafta yazılar çıktı sol aşağıda ready yazdı ama oraya tıklanmıyor neyse telefonu açtım lütfen bekleyin gibisinden birşey ile karşılaşmadım mtv ye girdim yine eski kalitesiz mpeg4 yayını bu işlemleri hem k530 ile hem k810 ile yaptım ki ikisininde h264 özelliği var gözüküyor lütfen yardım...
yine olmuyırsa telefon modelini ve ekran çözünürlüğünü, 3G si umts hspda mı yada 3g varmı, onları yaz. telefonunu ayrıntılı bilmiyorum. bu bilgileri verirsen daha kolay bir çözüm bulabilirim.arkadaşım 2. verdiğim linki yapıcan. en aşağıda h264 için diye anlattım. ou yapcan. tpa klasörü ziplenmiş olacak. başka türlü olmaz.tpa.zip olcak. ha bide sizde ready yazısına basmanız gerekmez. otomatik yükler. ben onu w810lar için anlattım siz drek bağlayın. ready yazısı gelince biter işiniz. ha doğru yapıp yapmadığını anlamak için telefonun durum bigisine bak. orda ne yazıyo model olarak. eski modelin mi yoksa başka bir isim mi yazıyor.
merak etme yazılımcılar sürekli yeni patch yöntemleri buluyor. yakında senin modelin için uygunu çıkar.dostum sorunu anladım sorun şu ki benim telfonlarım a2 telefonların değilmiş bu programlar sadece a2 ler için yine de sağol
dostum sorunu anladım sorun şu ki benim telfonlarım a2 telefonların değilmiş bu programlar sadece a2 ler için yine de sağol
arakadaşlar konu ile ilgili şöyle önemli bir acıklama yapım burda söz edilmemiş ilerleyen konularda oldumu bilmiyorum başıma geldi ve cok rahatsız oldum kimse bir hataya düşmesin diye söylüyorum, uykulmayı telefona attığınızda telefon yani w810i - k750i olarak model değişiyor yapanlar varda model sorgulamasında bunu görecekler yani bu uygulama telefon modelinizi k750i olarak değişdiriyor ve ben bu yüzden telefon güncellemesi yapmak zorunda kaldım allahdan düzeldi güncelleme esnasında telefon k750i olarak görülüyordu orda biraz entişem olmuşdu ama şu an herşey normal eğer uygulama cok önemli değilse sizler icin bence yapmayın bu bilgiyi arkadaş vermediği icinde kınıyorum kendisini... verdiysede lafımı geri alıyorum ben görmedim cünkü...
Evet arkadaşlar bu gerçek. ayrıca patch yapılan bütün telefonlar da buna dahildir. Custom patch ile artık herkes gibi direk vodfone dan gireceksiniz. ekstra dert yok. w810 ve benzeri 3Gsiz ve h264süz sonyler için flashlanacak custom dosyası aşağıdak linktedir.
w810 ve benzeri için:
Dosyayı Indirmek Için Tıkla
h264 destekliler için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son url olayından sonra denenmiş ve onanmıştır. W810 kullanıcıları dosyayı hiç kurcalamadan flashlasınlar.
YÜKLEME:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Setool lite indirin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra telefonunuzun usb driverını yükleyin yada sony pc suite kurup telefonu bir kere bağlayıp, sağ alttan çıkış yapın ve telefonu pcden çekin.
Sonra Setool'dan klasik akustik yüklemeyi yapacaksınız. başka tür progrmlar da kullanabilirsiniz. ama setool çok pratik.
sonra da aşağıa phones remove gibilerden bişyler yazcak. O çıkarsa telefonu çekin bataryayı çıkarıp takın. Ready e basın. C ye basarak telefonu pcye bağlanın. Sonra ready yazısını bekleyin. telefonu çekin. sonra bataryayı çıkarıp takın ve telefonu normal açın. artık mobil tvye girebileceksiniz.
arakadaşlar konu ile ilgili şöyle önemli bir acıklama yapım burda söz edilmemiş ilerleyen konularda oldumu bilmiyorum başıma geldi ve cok rahatsız oldum kimse bir hataya düşmesin diye söylüyorum, uykulmayı telefona attığınızda telefon yani w810i - k750i olarak model değişiyor yapanlar varda model sorgulamasında bunu görecekler yani bu uygulama telefon modelinizi k750i olarak değişdiriyor ve ben bu yüzden telefon güncellemesi yapmak zorunda kaldım allahdan düzeldi güncelleme esnasında telefon k750i olarak görülüyordu orda biraz entişem olmuşdu ama şu an herşey normal eğer uygulama cok önemli değilse sizler icin bence yapmayın bu bilgiyi arkadaş vermediği icinde kınıyorum kendisini... verdiysede lafımı geri alıyorum ben görmedim cünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?